Nizip ticaret odasi heyeti gürcistan batum da
Nizip Ticaret Odasý (NTO) heyeti Gürcistan yurtdýþý iþgezisi kapsamýnda Batum?da resmi ziyaretlere bulunuyor.Aralarýnda Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu BaþkanýMehmet Özyurt, Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýdýk Durmaz, Gaziantep Baro BaþkanýÝskender Kahraman, NTO Meclis Üyeleri Hüseyin Yaprak, Mehmet Yiðit, MustafaPolat, Coþkun Güzel, Necip Öztürk ve NTO Üyelerinin de bulunduðu heyet BatumBaþkonsolosluðu Ticaret Ataþeliði?ni ziyaret etti.Düzenlenen ziyarette bir açýklama yapan Nizip Ticaret OdasýYönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ilçemizin ve dolayýsýyla ülkemizinihracatýna katký saðlamak amacýyla 32 kiþilik heyet ile Gürcistan?a iþ gezisidüzenlemekteyiz.? dedi.Batum Ticaret Ataþesi Mikail Develioðlu ise konuþmasýndaöncelikle ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade ederek Nizip Ticaret OdasýYönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt?a ve heyetine teþekkür etti.Batum Gürcistan?ýn Ajara özerk bölgesinde bulunduðunu, Türkfirmalarýnýn Gürcistan pazarýna dâhil olmasýnýn büyük önem arz ettiðinibelirten Ticaret Ataþesi Develioðlu Gürcistan pazarýndaki önemli noktalaradeðinerek heyete bilgilendirmeler yaptý.Yapýlan görüþmeler sonrasýnda Nizip Ticaret Odasý YönetimKurulu Baþkaný Mehmet Özyurt tarafýndan Batum Muavin Baþkonsolosu Reþit Saðkolve Ticaret Ataþesi Mikail Develioðlu?na ziyaret anýsýna plaket ve NizipZeytinyaðý ve Nizip Sabunu?nun coðrafi iþaretini takdim etti. https://www.youtube.com/embed/ltoa3v2Vvp0