Tobb akademik daniþman doç dr yilmaz dan nto ya ziyaret
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði?nin hem yerel kalkýnmayakatký saðlamak hem de Üniversite - sanayi iþbirliðini geliþtirmek amacýylabaþlattýðý 81 Ýle Akademik Danýþman Projesi kapsamýnda, Gaziantep Ýli veÝlçelerindeki Oda ve Borsalarýn Akademik Danýþmanlýðý görevini üstlenen Doç.Dr. Necip Fazýl Yýlmaz Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný MehmetÖzyurt?u ziyaret etti.Nizip Ticaret Odasý?nýn projeleri ve faaliyetleri hakkýndaDoç. Dr. Yýlmaz?a bilgiler veren Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu BaþkanýMehmet Özyurt, ??Þehirlerimizin küresel rekabette baþarý göstermeleri için TürkiyeOdalar ve Borsalar Birliði?nin baþlatmýþ olduðu 81 ile 81 akademik danýþman projesineöncelik vermeliyiz. Odamýzýn yerelde veri ve bilgi üreterek þehir ve bölgestratejisi oluþturma kapasitesinin geliþtirilmesi üyelerimizin geliþimineönemli katkýlar saðlayacaktýr. Bu nedenle bizler akademik danýþmanýmýzla herkonuda çalýþmaya hazýrýz ve baþarýlý projelere imza atacaðýmýzý düþünüyorum.Sayýn Doç. Dr. Necip Fazýl Yýlmaz?a odamýza yapmýþ olduðu ziyaret için þahsým veNizip Ticaret Odasý adýna teþekkür ediyorum.? dedi.Doç. Dr. Necip Fazýl Yýlmaz ise ?Nizip Ticaret Odasýüyelerinin rekabet edilebilirliðini arttýrmak için firmalarýn bünyesinde ARGEtasarým merkezinin kurulmasý önem arz etmektedir. TUBÝTAK ve devlet destekleriile ilgili Nizip?te tanýtým çalýþmalarý yapýlarak firmalarý bu konudayönlendirilip devlet desteklerinden maksimum derecede faydalandýrmamýzgerekmektedir. TOBB akademik danýþman projesi kapsamýnda iþbirliðimiz süreklidevam edecektir. Nizip Ticaret Odasý?nýn göstermiþ olduðu ilgiden dolayýteþekkür ederim? þeklinde konuþtu. Ziyaretin sonunda Doç. Dr. Necip Fazýl Yýlmaz tarafýndanNizip Ticaret Odasý eðitim salonunda uygulamalý giriþimcilik kursu alanöðrencilere giriþimciliðin önemi hakkýnda bilgiler verilerek tecrübe aktarýmýyapýldý. https://www.youtube.com/embed/X2YRfqWbnVM