Gül ün adalet bakani olmasi nizip halkini sevindirdi
Kabine deðiþikliðinin yapýlmasý ile birlikte Adalet Bakanýolarak atanan AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül?ün bakan olmasý babaocaðý olan Nizip ilçesinde sevin mutlulukla karþýlandý. Konuyla ilgili konuþan Adalet Bakaný Abdulhamit Gül?ün babasýEmekli Ýmam Cemil Gül, oðlumun bakan olmasý beni ve ilçemdeki tüm insanlarýmutlu etmiþtir. Ýnþallah þimdiye kadar yapmýþ olduðu baþarýlý çalýþmalarý yenigörevinde de yapardý ??Böyle bir kararýbeklemediðini de vurgulayan Gülhaberi duyduðumda çok mutlu oldum. Oðlum genç bir hukukçudurkendisi þimdi olduðu gibi gençliði döneminde de çok çalýþkan ve çok baþarýlýydýhem okuluna gider hem de evinde katký sunmak için yoldaki sürücülere þurupsatarak evine katký saðlardý. Þimdi mesleðine çok yakýn olan bir bakanlýkgörevi verildi kendisine inþallah bu görevi de en iyi þekilde yerine getirir.Bizim her þeyimiz Türkiyemiz ve devletimiz içindir bizler bir ve beraberiz, bugüzel ülkede güzel hizmetler oldukça bizler daha çok sevineceðiz mutluolacaðýz.?? ??Abdulhamit Gül?ün çeþitli vakýflarda görevlerdebulunduðunu anlatan Gül sözlerine þöyle devam etti. Oðlum çalýþtýðý her alandabaþarýlý olmuþtur bir gün kendisini ayaðýnda eski ayakkabýyla þurup satarkengördüm o zaman çok üzülmüþtüm ama demek ki çilesiz hayat olmuyor o zaman çokzorluklar çekti ama hiç pes etmedi Allah?a þükürler olsun bugün bakan oldu.Þimdiye kadar aramýzda hiçbir terslik olmadý hiçbir sýkýntý yaþanmadý ben zamanzaman þaka ederdim ama her zaman ciddiyetini korur iþini ve görevini ciddiyetleyapardý. Benim temennim oðluma verilen bu görevin kendisine, ailesine,hükümetine ve milletine hayýrlar getirmesidir þeklinde konuþtu. https://www.youtube.com/embed/ZpKJar00LAE