Ibrahim sari referandum sonucunu deðerlendirdi
Nizip Ticaret Borsasý Yönetim KuruluBaþkaný Ýbrahim Sarý referandum sonuçlarýnýn Ülkemize ve Milletimize hayýrlýolmasýný dileyerek , önceliðimiz birlik ve beraberliktir, ülkemizin birlik veberaberliðe her zamankinden daha fazla ihtiyacý vardýr.Cumhurbaþkanlýðý hükümetsistemine geçiþi öngören Anayasa deðiþikliðini referandumda yüksek katýlýmlagerçekleþtirildiðini belirten Ýbrahim Sarý sandýkta tecelli eden milletiradesine saygý duyulmasý gerektiðini , Türkiye?de istikrar ve güven ortamýnýgüçlendirmeye, kalýcý hale getirmeye mecbur olduðumuzu ,bu nedenle önceliklesiyasi istikrarýn korunmasý esas olduðunu sözlerine ekleyerek. Cumhurbaþkanlýðýhükümet sistemiyle birlikte inþallah güçsüz hükümetler, koalisyonlar, siyasibuhranlar sona ereceðini. Yeni dönemde birlik beraberliðimizi pekiþtirerek,ülkemizi çaðdaþ ülkeler seviyesine çýkarma hedefine kararlý adýmlarla yürümeyedevam etmemiz gerektiðini, yeniden ekonomiye ve yapýsal reformlaraodaklanmamýzý, Üretimi, istihdamý, ihracatý daha çok artýrmanýn ve ekonomiyibüyütmenin çalýþmalarýný yapmalýyýz" dedi.