Referandum zaferi coþkuyla kutlandi
Halk oylamasýnýn sona ermesi ve sonuçlarýn açýklanmasýsonrasýnda AK Parti Ýlçe Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplananvatandaþlar, davul zurna eþliðinde AK Parti?nin seçim müzikleriyle halay çekti.Kadýnlarýn da yoðun ilgi gösterdiði kutlama programýndahavai fiþek gösterisi sunuldu.Yapýlan kutlamalarýnardýndan teþekkür konuþmasý yapan Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Biz buyola kefenimizi giyerek çýkarak malýmýzla, canýmýzla ve kanýmýzlabaþkomutanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðan?ý yalnýz býrakmadýk ve bundan sonrada ümmetin lideri olan Recep Tayyip Erdoðan asla ve asla yalnýz býrakmayacaðýzdedi.Bu milletin Cumhurbaþkanlýðý Hükümet Sistemi?ni verdiklerioyla kabul ettiðini belirten Akdoðan sözlerine þöyle devam etti. ??Bu sisteme oy vermeyen vermek istemeyenlere de bizlersevgi ile yaklaþacaðýz onlarý da kendi yanýmýza almak için ciddi manada gayretgöstereceðiz. Bizler Nizip ilçesinde siyasi fikirlerimizi, etnik kökenayrýlýklarýný ve mezhepsel noktadaki ayrýlýklarýmýzý bir tarafta býrakarakCumhurbaþkanýmýzýn yanýnda yer aldýk ve bunun sonucunda Nizip?te ezici birçoðunlukla yüzde 67. 2 civarýnda oy oranýna sahip olduk ben bize bu desteðiveren tüm vatandaþlarýmýza teþekkür ediyorum ve bugünden itibaren ?HAYIR? oyunuveren hiç kimseye yüzümüzü çevirmeyeceðiz onlarý da baðrýmýza basacaðýz vedýþlamayacaðýz ve 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaþý ile kol kola olacaðýzel ele vererek emperyalist ülkelerin ekmeðine yað sürmeyeceðiz ve bizi birbirimizedüþürmelerine fýrsat vermeyeceðiz. Çünkü kazanan Türkiye kazanan ümmet vekazanan bu ülkede yaþayanlar olmuþtur dedi. https://www.youtube.com/embed/Oz3XnnwejtY