Nizip Ticaret Odası Polis Haftası Kutlamalarına Katıldı
Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Ozyurt ve beraberindeki heyet ile Turk Polis Teşkilatı nın 171 inci kuruluş yıldonumu dolayısıyla Nizip İlce Emniyet Mudurluğu tarafından organize edilen kutlama etkinliklerine katıldı.
İlce Emniyet Mudurluğu Konferans Salonu nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın okunmasıyla başlayan programda konuşan İlce Emniyet Muduru Mustafa Yaman, Gece gunduz demeden fedakarca bu vatan, millet, bayrak icin yeri geldiğinde canımızı, kanımızı vermekten cekinmeyeceğiz diyerek mesleklerine olan bağlılıklarını ifade etti.
Emniyet Muduru Yaman Polislik sadece bir meslek değil bizler icin hayatımız demek bu nedenle bizler polis teşkilatı olarak gece gunduz demeden fedakarca calışmaya devam ediyoruz. 15 Temmuzda yaşanan hain darbe girişiminde emniyet guclerimiz halkımız ile beraber gozlerini kırpmadan canlarını bir kez daha ortaya koymuşlardır. Bu nedenle Teror orgutleri ve duşmanlarımız bilmelidir ki asla emellerine ulaşamayacaklardır. dedi.
Duruşuyla ve cesaretiyle Turk Polisi nin dunyadaki meslektaşlarına ornek olduğunu belirten Nizip Ticaret Odası Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Ozyurt Ulkemizin tamamında ic guvenliğin sağlanması noktasında polis ve askerimizin gosterdiği fedakarlıkları hep beraber izliyoruz, goruyoruz ve bundan gurur duyuyoruz." dedi.
Vatan, millet ve bayrak icin toprağa duşen butun şehitlere Allah tan rahmet gazilere sağlık, calışan tum emniyet guclerine de kolaylık dileyen NTO Başkanı Ozyurt, bugunun tum polislerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından slayt gosterisi ve gunun anlam ve onemine ilişkin okunan şiir ve kompozisyonlarla devam eden program Emniyet Mudurluğu tarafından verilen kokteyle son buldu.
Duzenlenen Programa Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Nizip Cumhuriyet Başsavcısı Suleyman Selcuk Gokce, Adli Yargı İlk Derece Adalet Komisyonu Başkanı Savaş Tek, İlce Milli Eğitim Muduru Cengiz Gundeş, İlce Muftusu Osman Şekerci, Jandarma Komutanı Resul Cot, Nizip Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mahmut Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Uygur, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Huseyin Kok, Mahalle Muhtarları, Daire Amirleri ve cok sayıda davetli katıldı.
Nizip te polis teşkilat nin 172 nci yildönümü kutlandi
Türk Polis Teşkilatı?nın 172?inci Kuruluş Yıldönümü Nizip İlçesinde de Emniyet Müdürlüğütarafından Emniyet Müdürlüğü?nün Konferans Salonu?nda organize edilen programlakutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı?nın okunmasıyla başlayanprogramda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, ??Polislik sadece birmeslek değil bizler için hayatımız demek bu nedenle bizler polis teşkilatıolarak gece gündüz demeden fedakarca çalışmaya devam ediyoruz. Terör saldırılarınınyoğunlaştığı bu günlerde şunu herkes bilmelidir ki düşmanlarımız aslaemellerine ulaşamayacak şanlı tarihimizde Çanakkale?de ve kurtuluş savaşında vedaha nice cephelerde olduğu gibi devletimiz yine zafere ulaşacaktır?? dedi.Yapılan konuşmaların ardından slayt gösterisi ve günün anlamve önemine ilişkin okunan şiir ve kompozisyonlarla devam eden program EmniyetMüdürlüğü bahçesinde verilen kokteyle son buldu.Programa, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, NizipCumhuriyet Başsavcısı Süleyman Selçuk Gökçe, Nizip Adalet Komisyonu BaşkanıSavaş Tek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Resul Çot, Daire Amirleri, NizipTicaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret BorsasıMeclis Başkanı Mahmut Şahin ve çok sayıda davetli katıldı. https://www.youtube.com/embed/iim5D5n-wAw