şahin nizip te öğretmenlerle buluştu
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,Büyükşehir Belediyesi, Eğitim Birsen ve Memur Sen Nizip İlçe Temsilciliğitarafından organize edilen istişare toplantısına katıldı. Beğer Restaurant?ta düzenlenen ve Okul Müdürleri veöğretmenlerin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Fatma Şahin, Nizipilçesinin yanında büyük bir yere sahip olduğunu bu nedenle de Nizip?in yapılantüm hizmetlerin en iyisine layık olduklarını söyledi. Öğretmenlik mesleğinin önemine de vurgu yapan Şahin,öğretmenlerimiz bizler için çok önemlidir çünkü onların yaptığı meslekpeygamberlik mesleğidir yaptıkları iş çok önemlidir. Bu nedenle bu yeni süreçtede öğretmenlerimize de büyük görevler düşüyor onlar bizim eğitim ordumuz eğerbu ordumuz her zaman bu şekilde dimdik durur milletin yanında yer alırlarsa Allah?ınizniyle bu sürecide bundan sonraki süreçleri de kolay bir şekilde atlatırızşeklinde konuştu. Düzenlenen toplantıya, Nizip Belediye Başkanı Hacı FevziAkdoğan, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Latif Karadağ, AK Parti İlçe BaşkanıFatih Uzunaslan, Belediye Başkan yardımcısı Salih Uygur, Belediye Meclisüyeleri Mustafa Doktoroğlu, Ahmet Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü CengizGündeş Katıldı. https://www.youtube.com/embed/QbFbgRgSYWU