Muhtar spordan odalara ziyaret
Nizip Mahalle Muhtarlarıtarafından kurulan Nizip Muhtar Spor bugün Nizip Ticaret Borsası ile NizipZiraat Odası?nı ziyaret ettiler. İlk ziyaretlerini TicaretBorsasına gerçekleştiren Nizip Muhtar Spor?u Nizip Ticaret Borsası YönetimKurulu Başkanı İbrahim Sarı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ZekeriyaÖzgen, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Meclis Başkanı MahmutŞahin, Meclis Üyesi Ahmet Polat ve Genel Sekreter Eray ölçal katıldı. Karşılıklı sohbet şeklindegeçen ziyarette Nizip Muhtar Spor olarak söz alan Fevkani Mahallesi Muhtarıİbrahim Halil Polat Muhtar Sporun kurulmasında başta Nizip TicaretBorsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı olmak üzere emeği geçenherkese teşekkürlerini ileterek, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı?yayardımlarından dolayı plaket takdim etti. Daha sonra Ziraat OdasıBaşkanı Sıddık Durmaz?ı da ziyaret eden Nizip Muhtar Spor üyeleri burada dakatkı ve desteklerinden dolayı Ziraat Odası Başkanı Durmaz?a teşekkür ettiler.Yapılan ziyaretin sonunda Muhtar Spor adına Mevlana Mahallesi Muhtarı HalilKayan tarafından Ziraat odası başkanı Durmaz?a plaket verildi.
Muhtar spordan odalara ziyaret
Nizip Mahalle Muhtarlarıtarafından kurulan Nizip Muhtar Spor bugün Nizip Ticaret Borsası ile NizipZiraat Odası?nı ziyaret ettiler. İlk ziyaretlerini TicaretBorsasına gerçekleştiren Nizip Muhtar Spor?u Nizip Ticaret Borsası YönetimKurulu Başkanı İbrahim Sarı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ZekeriyaÖzgen, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Meclis Başkanı MahmutŞahin, Meclis Üyesi Ahmet Polat ve Genel Sekreter Eray ölçal katıldı. Karşılıklı sohbet şeklindegeçen ziyarette Nizip Muhtar Spor olarak söz alan Fevkani Mahallesi Muhtarıİbrahim Halil Polat Muhtar Sporun kurulmasında başta Nizip TicaretBorsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı olmak üzere emeği geçenherkese teşekkürlerini ileterek, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı?yayardımlarından dolayı plaket takdim etti. Daha sonra Ziraat OdasıBaşkanı Sıddık Durmaz?ı da ziyaret eden Nizip Muhtar Spor üyeleri burada dakatkı ve desteklerinden dolayı Ziraat Odası Başkanı Durmaz?a teşekkür ettiler.Yapılan ziyaretin sonunda Muhtar Spor adına Mevlana Mahallesi Muhtarı HalilKayan tarafından Ziraat odası başkanı Durmaz?a plaket verildi.https://www.youtube.com/embed/4qbP2j2h6XU