Referandum için þiir yazdi
VATAN sevgisini þiirleriylebarak yöresinde bilinen 68 yaþýndaki Hacý Mustafa Çiçek,bu kez de anayasadeðiþikliðine iliþkin yapýlacak referandum ile ilgili ?Referanduma EvetDiyorum? adlý þiir yazdý.Þiiri ile referanduma evet mesajý veren Çiçek,ülkesini seven herkesin elini vicdanýna koymasýný ve referandumda evet oyuvermesini istedi.Son þiirinde ise yeni anayasa deðiþikliðinin Türkiye içinönemini anlattý. Çiçek, "Ben bir vatan ve millet aþýðý olarak vatanýmafaydalý her iþe evet diyorum. Vatanýný, milletini seven herkesin de elinivicdanýna koyarak ona göre oyunu vermesini istiyorum. Þimdi menfaatleri bir kenarabýrakýp ülkemizi aydýnlýða çýkarmalýyýz. Çünkü ülkemiz olmazsa biz de olmayýz.Suriye?nin ve Ortadoðu?nun hali ortada, o yüzden birlik ve beraberliðimizibozmadan ülkemize sahip çýkmalýyýz" þeklinde konuþtu. Çiçek, yazdýðýþiirin siyasal bir anlam taþýmadýðýný da vurgulayarak, amacýnýn vatan ve milletsevgisini mýsralarý ile de göstermek olduðunu kaydetti. Çiçek, "Bununyanýnda ben bu þiirde yeni anayasanýn ülkenin bölünmesine ve rejimindeðiþmesine yol açacaðýný söyleyenlere de mesaj vermek istedim. Ülkemizbölünmeyecek, tam tersi birleþecek, daha güçlü ve daha iyi yönetileceðiz. Oyüzden yeni anayasa çok önemli. Ben bir vatandaþ olarak yazdýðým þiirlereferanduma evet diyorum" diye konuþtu.https://www.youtube.com/embed/4K6MdT1WIMg