Ortaokullar arasi bilgi yariþmasinin kura çekimi yapildi
Nizip Ticaret Odasý Meclis Toplantý Salonu?nda gerçekleþenkura çekiminde gruplar ve hangi tarihte yarýþacak olan okullar belirlendi.Kura çekiminde konuþan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu BaþkanýMehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odasý olarak eðitime ve çocuklarýn geleceðine çokbüyük önem verdiklerini söyledi.?Bu bizleri çok mutlu ediyor? diye konuþan Mehmet Özyurt;?Bu nedenle de yaklaþýk 20 yýldýr yapýlan bir çok Bilgi Yarýþmasýna sponsor olmanýngururunu ve heyecanýný yaþýyoruz. Ben yarýþmaya katýlacak olan tüm okullarýmýzave öðrencilerimize þimdiden baþarýlar diliyorum dedi.Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ise; ?Her yýl olduðugibi bu yýlda baþkanýmýz bize güzel bir jest yaptý. Yaklaþýk 20 yýldýryaptýklarý desteklerle Nizip Ticaret Odasý ile Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðükardeþ bir kurum oldu. Yapýlacak olan ödül töreninde ilk dörde girecek olanöðrencilerimiz ve okullarýmýza ödüller N.T.O tarafýndan verilecektir? þeklindekonuþtu.Törene, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný MehmetÖzyurt, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, NTO Yönetim Kurulu üyeleri,Okul Müdürleri ve Öðretmenler katýldý. https://www.youtube.com/embed/K5CesgquRfM