Kaymakam sarifakioðulari karne daðitti
Nizip Ýlçe Kaymakamý Harun Sarýfakýoðularý, Ýlçe MilliEðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ile birlikte Karþýyaka Mahallesi?nde bulunan ZiraatBankasý Ortaokulu?nda öðrencilere karne daðýttý. Okul Ýdarecileri, Öðretmenler ve velilerin de katýldýðýkarne daðýtým töreninde öðrencilerin hayli heyecanlý olduklarý görüldü. Karne daðýtýmý töreninden sonra öðrencilerle sohbet edenKaymakam Sarýfakýoðularý, tüm öðrencilere baþarýlar ve iyi tatillertemennisinde bulundu. Baþarý saðlayan öðrencilere hediyeleri ile birliktekarnelerini veren Kaymakam Sarýfakýoðularý, burada öðrencilere hitaben; ?Yarýyýl tatili sizler için olduðu kadar bizim içinde bir fýrsattýr. Bizlerde ÝlçeMillî Eðitim Müdürümüz ile birlikte bu dönemin deðerlendirmesini yaparak,ikinci dönem için hazýrlýklar yapacaðýz. Ýnþallah, eðitim noktasýndayapacaðýmýz projelerle ikinci dönemi, ilk döneme göre daha ileridetamamlayacaðýz, hepinizi kutluyor, iyi tatiller diliyorum" dedi. Öðrencilere karnelerini daðýtarak takdir ve teþekkür belgesialan öðrencileri tebrik eden Nizip Mili Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ise öðrencileritek tek öperek kutladý ve karnelerini daðýttý. acaðýz? dedi.