Yarali kedi tedavi edildi
Alýnan bilgilere göre sabah erken saatlerde ilçe merkezinde plakasý ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobilin çarparak aðýryaraladýðýný gören vatandaþlar, yaralý kediyi bir kutu içerisinde Nizip DevletHastanesine getirdiler. Patilerinden ve karýn bölgesinden yaralanankedi ile yakýndan ilgilenen Hastane personeli ise tedavisi için veteriner hekimHüseyin Kutlu?dan yardým istediler. Bunun üzerine Nizip Devlet Hastanesi?ne gelenVeteriner Hekim Kutlu, hastane imkânlarýný kullanarak yaralý kedinin tedavisiniyaptý. Konuyla ilgili konuþan Veteriner Hekim Kutlu;?Yaralý bir kedinin olduðunu öðrenince hastaneye geldim, ilk tespitim kedininarka ayaklarýnda felçlik oluþmasýydý. Bunun üzerine kediye ilk müdahaleyiyaparak hastanede tedavi ettim. Bundan sonraki süreçte ilgili birimlere teslimedip süreci takip edeceðiz? þeklinde konuþtu. Ýlk müdahalesi Nizip Devlet Hastanesi?nin Acilbölümünde yapýlan kedinin Gaziantep Doðal Hayatý Koruma Daire Baþkanlýðý?ndangelecek olan ekibe teslim edileceði bildirildi.