Gaün rektörü gür, nizip te
Çeþitli temaslarda bulunmaküzere Nizip?e gelen Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, NizipBelediyesi, Nizip Kaymakamlýðý, Nizip Meslek Yüksekokulu ile NizipEðitim Fakültesi?ne iadeyi ziyaretlerde bulundu. Ýlk ziyaretini Nizip Belediyesi?ne gerçekleþtiren Gür?ü,Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan karþýladý. Karþýlýklý sohbet ortamýnda gerçekleþen ziyarette, kurumlararasý iþbirliðinin önemli olduðuna vurgu yapan Gür, Nizip Meslek Yüksekokuluile Nizip Eðitim Fakültesi?ne katkýlarýndan dolayý Belediye Baþkaný Akdoðan?ateþekkür ederek desteklerinin devamýný beklediðini iletti Ýlçe Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý?ný da makamýndaziyaret eden GAÜN Rektörü Gür, burada da GAÜN olarak Nizip ilçesine verdikleriönemi anlattý. Rektör Gür, Nizip ilçesinde Üniversite, idari kurumlar veyönetimsel kurumlarýn eþ güdümlü çalýþtýðýný ve bunun da sevindirici olduðunusöyledi. Yapýlan ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden KaymakamSarýfakýoðullarý ise GAÜN Rektörü Ali Gür?e teþekkür etti. Gür Daha sonra ise, Nizip Meslek Yüksekokulu ile NizipEðitim Fakültesi?ni ziyaret ederek her iki okulda incelemelerde bulundu.