Gaziantep ampute futbol takimi nizip te tarih yazdi
Engelli Spor da Adana Ampute Futbol Takýmý?ný 1 - 0 yenenGaziantep Bedensel Engelliler Spor Kulübü Nizip?te tarih yazdý. Nizip Belediyesi?ne ait Çim Halý Sahada yapýlan karþýlaþmadaAdana Ampute Futbol Takýmýný 1 ? 0 maðlup eden Gaziantep Ampute Futbol Takýmýilk puanýný aldý. Tarihinde ilk defa engelliler sporuna ev sahipliði yapanNizip?te yapýlan karþýlaþma sonrasý Halý saha zafer çýðlýklarý ile inledi. Maç sonrasý Þehir turu yapan Gaziantep Ampute FutbolTakýmý?na Nizip Ýlçe halký da sevgi gösterisinde bulundu. Gaziantep Bedensel Engelliler Spor Kulübü As Baþkaný AhmetAksoy, yapýlan karþýlaþmanýn son derece önemli olduðunu ve elde edilen sonucuda gayet sevindirici bulduklarýný kaydetti. Ahmet Aksoy konuþmasýnda; ?Engelli sporcularýmý bir kez dahakutluyor, basarýlarýnýn devamýný diliyorum. Baþarýmýz bununla sýnýrlýkalmayacak, 13 Kasým Pazar günü Ýzmir?de yapacaðýmýz karþýlaþmadan daumutluyuz. Ben ve takýmýmýz Ýzmir?e 11 Kasým Cuma günü hareket edeceðiz veinanýyorum ki güzel bir skorla Gaziantep?e döneceðiz? dedi.