Nto öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor
NizipTicaret Odası tarafından eğitim yardımları kapsamında geleneksel hale getirilenilköğretim öğrencilerine yönelik temsili ayakkabı dağıtım töreni düzenlendi. Nizip TicaretOdası Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, Nizip Ticaret Odası Yönetim KuruluBaşkanı Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, NizipTicaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri Meclis üyeleri, Nizip İlçe Milli EğitimMüdürü Cengiz Gündeş ve Genel Sekreter Serpil Gündoğdu?nunda katıldığı temsilitören İslim Sayın Ortaokulu??nda gerçekleşti. Nizip TicaretOdası olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her yıl olduğu gibi buyılda öğrencilere 2200 çift ayakkabı yardımı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarınıifade eden Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ?Buyardımları yaparken ihtiyaç sahipleri tamamen Milli Eğitim Müdürlüğü tarafındanbelirlemektedir.? dedi. Nizip TicaretOdası sadece verilen listelere göre ayakkabıların okullara dağıtımını yaptığınıvurgulayan NTO Başkanı Özyurt şunları ifade etti; Türkiye Odalar veBorsalar Birliği ve Nizip Ticaret Odası?nın eğitim yardımları kapsamında heryıl geleneksel hale getirdiği İlköğretim ve Ortaokul öğrencilerine yönelikayakkabı yardımını kendi ellerimizle yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı olanevlatlarımızı ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimizi sevindirmek, başarılarınadestek olmak amacıyla Nizip Ticaret Odası ve Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüişbirliğinde böyle bir güzel çalışma içerisinde bulunuyoruz. Bu faaliyetlerinbir yardım gibi değil, öğrencilerin başarını arttıracak bir motivasyon olarakgörülmelidir. Öğrencilerimizin, Ailelerine ülkemize ve topluma faydalı birerfert olması en büyük temennimizdir. Bu nedenle Nizip Ticaret Odası?nın eğitimeyapmış olduğu destekler her yıl farklı alanlarda yapılmaktadır. Bu konudabizlerden desteğini esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği?ne, Nizipİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü?ne ve öğrencilerimizi yetiştiren değerliöğretmenlerimize şahsım, Nizip Ticaret Odası Yöneticileri adına çok teşekkürediyorum dedi. Her yıl olduğuüzere 2016-2017 eğitim öğretim yılında da Nizip Ticaret Odası öğrencilereayakkabı yardımında bulunduğunu belirten Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü CengizGündeş sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Yaklaşık onbeş yılı aşkın süredir NizipTicaret Odası bilgi yarışmalarımıza sponsor olmaktadır. Artık öyle bir konumageldik ki başkanımıza sormadan her şeyi hazırlayıp kendilerine sunuyoruz vekendileri de sağolsun Nizip?teki öğrencilerimize her konuda destekleriniesirgemiyorlar. Bir kere daha huzurlarınızda Nizip Ticaret Odası Başkanları?na,yönetim kuruluna ve üyelerine kurumum adına çok teşekkür ediyorum.? şeklindekonuştu.