NTO Öðrencilerin Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor
Nizip Ticaret Odasý tarafýndan eðitim yardýmlarý kapsamýnda geleneksel hale getirilen ilkoðretim oðrencilerine yonelik temsili ayakkabý daðýtým toreni duzenlendi.
Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu uyeleri Meclis uyeleri, Nizip Ýlce Milli Eðitim Muduru Cengiz Gundeþ ve Genel Sekreter Serpil Gundoðdu nunda katýldýðý temsili toren Ýslim Sayýn Ortaokulu' nda gercekleþti.
Nizip Ticaret Odasý olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamýnda her yýl olduðu gibi bu yýlda oðrencilere 2200 cift ayakkabý yardýmý yapmanýn mutluluðunu yaþadýklarýný ifade eden Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Bu yardýmlarý yaparken ihtiyac sahipleri tamamen Milli Eðitim Mudurluðu tarafýndan belirlemektedir. dedi.
Nizip Ticaret Odasý sadece verilen listelere gore ayakkabýlarýn okullara daðýtýmýný yaptýðýný vurgulayan NTO Baþkaný Ozyurt þunlarý ifade etti; Turkiye Odalar ve Borsalar Birliði ve Nizip Ticaret Odasý nýn eðitim yardýmlarý kapsamýnda her yýl geleneksel hale getirdiði Ýlkoðretim ve Ortaokul oðrencilerine yonelik ayakkabý yardýmýný kendi ellerimizle yapýyoruz. Geleceðimizin teminatý olan evlatlarýmýzý ve ihtiyac sahibi olan oðrencilerimizi sevindirmek, baþarýlarýna destek olmak amacýyla Nizip Ticaret Odasý ve Nizip Ýlce Milli Eðitim Mudurluðu iþbirliðinde boyle bir guzel calýþma icerisinde bulunuyoruz. Bu faaliyetlerin bir yardým gibi deðil, oðrencilerin baþarýný arttýracak bir motivasyon olarak gorulmelidir. Oðrencilerimizin, Ailelerine ulkemize ve topluma faydalý birer fert olmasý en buyuk temennimizdir. Bu nedenle Nizip Ticaret Odasý nýn eðitime yapmýþ olduðu destekler her yýl farklý alanlarda yapýlmaktadýr. Bu konuda bizlerden desteðini esirgemeyen Turkiye Odalar ve Borsalar Birliði ne, Nizip Ýlce Milli Eðitim Mudurluðu ne ve oðrencilerimizi yetiþtiren deðerli oðretmenlerimize þahsým, Nizip Ticaret Odasý Yoneticileri adýna cok teþekkur ediyorum dedi.
Her yýl olduðu uzere 2016-2017 eðitim oðretim yýlýnda da Nizip Ticaret Odasý oðrencilere ayakkabý yardýmýnda bulunduðunu belirten Nizip Ýlce Milli Eðitim Muduru Cengiz Gundeþ sozlerini þu þekilde surdurdu; Yaklaþýk onbeþ yýlý aþkýn suredir Nizip Ticaret Odasý bilgi yarýþmalarýmýza sponsor olmaktadýr. Artýk oyle bir konuma geldik ki baþkanýmýza sormadan her þeyi hazýrlayýp kendilerine sunuyoruz ve kendileri de saðolsun Nizip teki oðrencilerimize her konuda desteklerini esirgemiyorlar. Bir kere daha huzurlarýnýzda Nizip Ticaret Odasý Baþkanlarý na, yonetim kuruluna ve uyelerine kurumum adýna cok teþekkur ediyorum. þeklinde konuþtu.