NTO Baþkaný Özyurt Birlikteliðimizi Bozmayý Baþaramayacaklar
Gaziantep'te kýna gecesini kana bulayan teroristlerin ve teror orgutlerinin milletin birlik ve beraberliðini bozamayacaðýný ifade eden Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Vatan topraðýmýzýn bolunmez butunluðunu, milletimizin birlik ve beraberliðini bozmaya kimsenin gucu yetmeyecektir. Kýna gecesini kana bulayan teroristleri ve onlarýn icerideki ve dýþarýdaki destekcilerini lanetle kýnýyorum dedi.
Turkiye nin 15 Temmuz dan bu yana onemli bir surec gecirdiðini, teror orgutlerinin top yekun saldýrýya gecerek Turkiye nin bolunmez butunluðune kastettiðini ifade eden Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt bunu kimsenin baþaramayacaðýný ifade ederek Gaziantep te kýna gecesini kana bulayan ve 51 vatandaþý þehit eden teroristleri lanetledi. Ozyurt yaptýðý yazýlý acýklamada Gaziantep in Turkiye nin en onemli dinamiklerinden birisi olduðunu ifade ederek barýþ ve huzur kenti olan Gaziantep in son donemlerde adýnýn terorle anýlmaya calýþýlmasýnýn ekonomiye yonelik darbe vurma giriþimi olduðunu da belirterek Gaziantep buyuk bir acý yaþýyor. Vatandaþlarýmýz en mutlu gunlerinde bir teror saldýrýsýna maruz kalmýþ ve 51 vatandaþýmýz þehit olmuþtur. Gozu donmuþ caniler, eli kanlý katiller cocuk, kadýn genc ihtiyar demeden masum vatandaþlarýmýzýn en mutlu gununu kabusa cevirmiþtir. Olenlere Allahtan rahmet yaralýlara acil þifalar diliyorum. Milletimizin bu olaylar karþýsýnda daha cok kenetlenmesi ve birlikteliðini korumasý, saðduyulu davranarak provokasyonlar karþýsýnda duyarlý olmasý gerekiyor. Terorle hickimse hicbir þeyi baþaramayacaktýr. Milletimiz bu tur olaylarla daha cok kenetlenmekte, vatanýna ve demokrasisine daha cok sahip cýkmaktadýr. Gaziantep te yaþanan teror saldýrýsý sonucu yaþamýný kaybeden þehitlerimize Allahtan rahmet, yaralýlarýmýza baþ saðlýðý diliyorum. Milletimizin baþý sað olsun. Herkesin uyanýk olmasý, dikkatli olmasý gereken bir surecten geciyoruz. Vatandaþlarýmýzýn en ufak bir þupheyi bile emniyet gucleriyle anýnda paylaþmasý olasý olaylarýn onlenmesi icin buyuk onem taþýyor dedi.