Demokrasi nöbeti engel tanimiyor
http://www.youtube.com/embed/z_OKEIPc00s Darbe giriþiminin ardýndan Türkiye genelinde baþlatýlan demokrasi nöbeti Nizip'te de her gün devam ederken, engelliler de nöbete destek oluyor.Türk bayraklarý ile Cumhuriyet Meydaný'na gelen engelliler demokrasi nöbetinin engel tanýmadýðýný bir kez daha gösterdi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ve Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan kimisi tekerlekli sandalye, kimisi akülü araç, kimisi ise koltuk deðneði ile alana giden ve ellerindeki Türk bayraklarý ve dövizlerle demokrasi nöbetine destek olan engellilerin yanýna giderek onlarý ziyaret etti. Demokrasi Nöbeti'nin 21. gününde engellilerle meydanlarda olduklarýný söyleyen Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan; "Bu süreç bize gösterdi ki birlik ve beraberliðimiz var oldukça, hiç bir güç önümüzde durmayacaktýr' dedi. Baþkan Akdoðan; "Kadýn, erkek, çoluk, çocuk demeden her gece meydana gelen ve ülkenin birlik ve beraberliði için tekbirler getirerek günün ilk ýþýklarýna kadar tüm benlikleri ile nöbetlerini tutan engelli kardeþlerimize bir kez daha teþekkür ediyorum' diye konuþtu. Baþkan Akdoðan daha sonra geçirdiði rahatsýzlýktan dolayý iki gözünü kaybeden Zeynep Aydoðdu'nun yanýna giderek halýný hatýrýný sordu. Engellilerin bin bir zorlukla alana geldiðini ancak buna raðmen yýlmadan nöbet tuttuklarýný söyleyen görme engelli Zeynep Aydoðdu; "Sizden iki isteðim var, sizleri evimde misafir etmek ve aðýrlamak istiyorum, bir diðer isteðim ise Cumhurbaþkaný Recep Tayip Erdoðan ile tanýþýp onun elini öpmek istiyorum. Eðer bu imkacirc;ný bana saðlarsanýz size bir ömür boyu minnettar kalýrým' dedi. Engel tanýmayan tüm engellileri bu duyarlýlýðýndan dolayý kutladýðýný vurgulayan Baþkan Akdoðan ise Zeynep Aydoðdu'nun davetine icabet edeceklerini ifade ederek; "Tüm engelli kardeþlerimize emeklerinden dolayý, zahmetlerinden dolayý huzurunuzda teþekkür ediyorum' diye konuþtu.