Nto baþkani özyurt tan vergi rekortmenlerine kutlama
Nizip Vergi Dairesi tarafýndan açýklanan Yýllýk Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi beyanlarýna iliþkin sonuçlarý deðerlendiren Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt "Nizip'te vergi ödeyerek dereceye giren tüm üyelerimiz, sanayici ve iþadamlarýmýzý' kutluyorum dedi. Þartlar ne olursa olsun Nizipli iþadamlarý olarak var güçleri ile çalýþmaya devam edeceklerini vurgulayan NTO Baþkaný Mehmet Özyurt, " Firmalarýmýzýn sanayide, üretimde, ihracatta ve istihdamda yükseliþlerini önümüzdeki yýllarda da devam ettireceklerine inanýyorum' þeklinde konuþtu. Nizip'in, vergi ve döviz getirisi alanýnda her yýl göstermiþ olduðu baþarýyý bu yýl da gösterdiðini anýmsatan Özyurt, þöyle devam etti: "Ülkemiz ekonomik alanda ilerlemeye, geliþmeye devam etmekte ve 2023 hedefine gün geçtikçe emin adýmlarla ilerlemektedir. Ancak, biliyoruz ki gerek iç gerek dýþ meseleler noktasýnda zorlu bir sürecin içerisindeyiz. Eðer biz birlik olmaya devam edersek, her türlü sorunun üstesinden geleceðimizin de farkýndayýz. Sanayicilerimize, þehrimize ve ülkemize güveniyoruz. Ülkemizin 2023 hedefine destek olmak amacýyla, 2023 yýlýnda ilçemizin ihracatýný 500 milyon dolara, istihdam sayýsýný 25.000'ne, Gayri Safi Milli Hacirc;sýla içerisindeki payýmýzý da, 2 milyar dolara çýkarmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalýþtýk ve çalýþacaðýz.' Ýfadelerini kullandý.