Nizip radyo televizyon kurumundan iftar
Nizip Radyo Televizyonu Kurumu kendi personeli ve ilçedeki diðer basýn yayýn organlarý temsilcileri dün akþam Nizip Radyo Televizyonu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan'ýn verdiði iftar yemeðinde bir araya geldi.SOFÝ-YA Hazýr Yemek ve Plazada verilen iftar yemeði öncesi davetlileri karþýlayan ve onlarla yakýndan ilgilenen NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ve NRT Genel Yayýn Yönetmeni ve DHA Nizip Temsilcisi Metin Ýliksoy,bu tür etkinliklerin birlik ve beraberlik açýsýndan önemli olduðunu vurgu yaparak katýlanlara teþekkür ettiler.Yemek sonrasý bir konuþma yapan NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan,Ramazan Ayý'nýn insanlarýn ibadetlerinin sevaplarýnýn kat kat hanesine yazýldýðý bir ay olduðunu belirterek,lsquo;'Bu ayýn vesilesiyle bu ay içerisinde yaptýðýmýz ibadetlerin, yapmýþ olduðumuz hayýrlarýn ve dualarýn rabbim tarafýndan kabul edilmesini ve saðlýklý sýhhatli bir þekilde dua edecek fýrsatý da bizlere vermesini niyaz ediyorum. Katýlýmlarýndan dolayý bizleri onurlandýran ve bizleri yalnýz býrakmayan herkese teþekkür ediyorum' dedi.Düzenlenen iftar yemeðine, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Halil Sarýkaya,AGRT Yönetim Kurulu Baþkaný Halef Bilgiç,Bizip Nizip Gazetesi Ýmtiyaz Sahibi Ali Kýlýç, Bizip Nizip Gazetesi Genel Yayýn Yönetmeni Ýsmet Kýlýç,NRT Haber Spikeri Mahir Teldüzen,Anadolu Ajansý Yurt Muhabiri Ýrfan Aydoðdu,Nizip Gazetesi Dizgi Sorumlusu Celal Çelik,Nizip Gazetesi Reklam Sorumlusu ve Haber Kameramaný Abekir Turan,NRT Eski Yayýn Montajcýsý Mustafa Çiçek,NRT Arþiv Sorumlusu ve Radyo Spikeri Þule Dayý,Radyo Spikeri Zehra Behlülgil,Nizip Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Barýþ Akdoðan ve bazý esnaflar katýldý. http://www.youtube.com/watch?v=F1sJAEYt-yg