Ilk ben antep fistiði sahibine ödül kazandirdi
Karkamýþ'a baðlý Yolaðzý Mahallesi'nde ikamet eden Derde Ünal, Nizip Ticaret Borsasý'na getirdiði "Yýlýn Ýlk Ben Antep Fýstýðý' ile ödüllendirildi. Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyelerinin de hazýr bulunduðu törende çiftçi Derde Ünal'a Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý tarafýndan yarým altýn takdim edildi. Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Antepfýstýðý üretimini teþvik etmek amacýyla her yýl ilk ben fýstýðýný yetiþtiren çiftçilere sembolik olarak yarým altýn hediye edildiðini ifade etti. "2016 yýlýnýn ilk ben Antep Fýstýðý da bugün Nizip Ticaret Borsasý'na gelmiþ bulunuyor. Týpký boz fýstýk gibi ben fýstýkta rekor denilebilecek kadar erken bir sürede borsamýza geldi. Daha önceki dönemlerde hiç bu kadar erken bir sürede ben fýstýk gelmemiþti. Bu noktada çiftçimiz Derde Ünal'ý tebrik ve takdir etmek için buradayýz' diyen Ýbrahim Sarý, Meclis Baþkaný Mahmut Þahin ile birlikte ödül olan yarým altýný Ünal'a takdim etti. "Çiftçilerimize bol ve bereketli kazançlar diliyorum' diyen Baþkan Sarý; çiftçiler adýna Antep fýstýðýnda verimin yüksek olmasýný diledi. Ýlk ben Antep fýstýðýný yetiþtirdiði için mutlu olduðunu ifade den çiftçi Derde Ünal'da yaptýðý kýsa konuþmada Nizip Ticaret Borsasý yönetim kurulu ve meclisi üyelerine teþekkür ederek hasat mevsiminin bereketli olmasýný diledi. http://www.youtube.com/watch?v=rapvf2bB8MU