Kaymakamliktan iftar yemeði
Nizip Kaymakamlýðý Sosyal Yardýmlaþma ve Dayanýþma Vakfý tarafýndan uygulanan SODES projesi kapsamýnda Huzur Evinde kalan yaþlýlar, Türkiye derecesi yapan Halk Eðitim Merkezi Spor Kulübü öðrencileri, Gençlik Merkezi ile Rehberlik Araþtýrma Merkezi'nde eðitim gören çocuklar ile ailelerinin ayný sýra Nizip Engelliler Derneði üyelerine Altýn Sofra'da iftar yemeði verildi.Ýftar Yemeði öncesinde davetlilerle yakýndan ilgilenen Ýlçe Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, burada yemeðe katýlan herkesle ayrý sohbet ederek katýlýmlarýndan dolayý teþekkür etti.Ýlçe Müftüsü Osman Þekerci'nin dualarý ile son bulan iftar yemeðine Belediye Baþkan Vekili Hüseyin Özkaya, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur, Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Askerlik Þubesi Baþkaný Üsteðmen Ökkeþ Tuðra, AK Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Fatih Uzunaslan, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Ticaret Borsasý Meclis Baþkaný Mahmut Þahin ve daire amirleri katýldý. http://www.youtube.com/watch?v=ATCKpSpz8_c&feature