Müftü þekerci kadin ve kiz çocuklari ile buluþtu
Nizip Ýlçe Müftüsü Osman Þekerci kadýn ve kýz çocuklarý eðitimi programý çerçevesinde, Ýlçe müftülüðü ile ortak bir çalýþmaya imza atarak, ldquo;Ýslamiyet'te Kadýnýn ve Kýz Çocuklarýnýn Önemirdquo; konulu bir sohbet programý gerçekleþtirdi. Fevzi Paþa Mahallesi'nde Ulu Cami'de düzenlenen Aile Eðitim Programý çerçevesindeki sohbet programýna çok sayýda kadýn ve kýz çocuklarý katýldý. Nizip Müftüsü Osman Þekerci eðitim programý ile ilgili olarak, "Kur?an Kursu eðitmenleri ve öðrencilerimizin sürekli bir geliþme içerisinde olmasý gerektiðini ifade ederek, bunun ayný zamanda öðrencilerin kendilerini yenileme programý olduðuna vurgu yaptý. Karþýlýklý soru ve cevap þeklinde de devam eden programda bir konulma yapan Müftü Þekerci; ldquo;Bu yönüyle, bu programlar Yaz Kuran Kurslarýmýzý, hem dini bilgiler alan hem de pozitif bilimlerle teçhiz edilen birer eðitim kurumuna dönüþtürmüþ olacaktýr. Bu program ayný zamanda kadýn ve kýz çocuklarýnýn yaþam kalitelerini arttýrmak, aile içi problemleri çözmede gençlerin inisiyatif almalarýný saðlamak, kendi iç zenginliklerini keþfetmek, bireysel, ailevi ve toplumsal iletiþim kurallarýný öðrenmek ve uygulamak gibi çok hedefli bir aile eðitim programý (AEP) olacaktýr." diyerek konuþmalarýný tamamladý. http://www.youtube.com/watch?v=2hbKhO8Dypc&feature