Menemen Ticaret Odasý?nda Kardeþ Oda Protokolü Ýmzaladý
Nizip Ticaret Odasý (NTO) ile Menemen Ticaret Odasý arasýnda 'Ortak Meclis Toplantýsý' ve 'Kardeþ Oda' protokolu imza toreni yapýldý.
Menemen Ticaret Odasý Meclis Toplantý Salonu nda gercekleþen "Kardeþ Oda" protokolu imza toreninde bir konuþma yapan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Menemen Ticaret Odasý iþbirliði ile Ortak Meclis Toplantýsý ve Kardeþ Oda Protokolu imza toreni icin Menemen de bir araya geldiklerini vurguladý.
Odalarýnýn birbiriyle iletiþime gecmesi ve iþbirliðiyle hareket etmeleri karþýlýklý olarak hizmet standartlarýný artýrdýðýný ve iþbirliði sayesinde daha kapsamlý faaliyetlere imza atýldýðýný ifade eden Ozyurt þunlarý kaydetti:
‘ Nizip Ticaret Odasý ve Gaziantep Ticaret Odasý olarak 2012 yýlýnda imzaladýðýmýz Kardeþ Oda Protokolumuz bircok oda ve borsaya ornek olmuþtur. Menemen Ticaret Odasý ile iþbirliði sayesinde daha kapsamlý faaliyetler ve projeler hazýrlamak adýna kuracaðýmýz bu baðýn bolgelerimize katký saðlayacaðý kanaatindeyiz. Boylece Ortak Akýlla Calýþmak anlayýþýyla iþbirliði yaptýðýmýz faaliyetlerin projelerin hem kýsa hem de uzun vadede etkilerini gostereceðine inancýmýz sonsuzdur.
Menemen Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Yýlmaz Gural ise, Menemen hakkýnda ve odanýn faaliyetleri hakkýnda Nizip Ticaret Odasý yetkililerine bilgi verdi.
Gural, ‘ Kardeþ oda sectiðimiz Nizip Ticaret Odasý nýn her alanda yaptýðý calýþmalarý goruyor ve yakýndan takip ediyorum bu nedenle bizlere ve calýþma arkadaþlarýma guc verecek olan bu oda ile kardeþ oda protokolunu imzalayacaðýmýzdan dolayý cok mutluyum dedi.
Yapýlan konuþmalarýn ardýndan kardeþ oda protokolu imzalandý. Programýn sonunda her iki odanýn temsilcileri birbirlerine hediyeler takdim edildi.
Protokol torenine NTO Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ali Sarý, Mahmut Polat, Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz, NTO Disiplin Kurulu baþkaný Bekir Karabacak, Menemen Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Sayýn Ali Azgýn a ve her iki odanýn meclis ve yonetim kurulu uyeleri katýldý.