Ntb? Den ali þahin?e ziyaret
Ankara'da bulunan Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu ve Meclisi Üyeleri Avrupa Birliði Bakan Yardýmcýsý Ali Þahin'i makamýnda ziyaret ederek yeni görevlerinin hayýrlý olmasýný diledi. Karþýlýklý görüþ alýþveriþi þeklinde geçen ziyarette aðýrlýklý olarak Nizip ve bölge hakkýnda konuþuldu. Ziyarette konuþan Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, ldquo;Daha önce Milletvekili olarak Nizip'imizi baþarý ile temsil etmiþ Ali Þahin'in Avrupa Birliði Bakan Yardýmcýsý olmasý Nizipliler olarak bizleri çok sevindirmiþtir. Ýlçemizin ve bölgemizin sorunlarýný yakýndan bilen ve daha önce Nizip için elinden geleni yapan Ali Þahin eminiz ki bundan sonrada her daim Ýlçemiz için elinden geleni yapacaktýr. Bu vesileyle yeni görevinde Sayýn Þahin'e baþarýlar diliyorumrdquo; dedi. Baþkan Sarý'ya iyi dilekleri için teþekkür eden Bakan Yardýmcýsý Ali Þahin ise yaptýðý konuþmada ldquo;Öncelikle nazik ziyareti için Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu ve Meclisi Üyelerine teþekkür ediyorum. Nizip Borsamýz çalýþmalarýna yakýndan þahit olduðumuz ve baþarýlarýný takdir ettiðimiz kurumlarýmýzdan birisi. Bugün beni ziyaret ederek onurlandýran Yönetim Kurulu ve Meclisi Üyelerine hoþ geldiniz diyorum. Sayýn Baþkanýmýzýn dediði gibi daha önceki Milletvekilliði dönemimizde Gaziantep ve Nizip için elimizden geleni yaptýk. Bundan sonraki süreçte de Avrupa Birliði Bakan Yardýmcýsý olarak da her zaman Gaziantep ve Nizip için elimizden geleni yapmaya çalýþacaðýzrdquo; diyerek her ne kadar Avrupa Birliði Bakan Yardýmcýsý olsa da Nizip'ten ve Nizip'in sorunlarýndan uzak durmayacaðýný belirtti. Ziyaret Borsa Baþkaný Ýbrahim Sarý'nýn Bakan Yardýmcýsý Ali Þahin'e günün anýsýna takdim ettiði hediye ile son buldu.