Nizip ticaret borsasindan gaziantep milletvekillerine ziyaret
Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu ve Meclisi Üyeleri Gaziantep Milletvekillerini makamlarýnda ziyaret etti.Ziyaretler kapsamýnda Gaziantep Milletvekilleri; Mehmet Erdoðan, Þamil Tayyar, Nejat Koçer, Abdulkadir Yüksel, Ahmet Uzer ve Ümit Özdað ile TBMM'de bir araya gelen Borsamýz Yönetim Kurulu ve Meclisi Üyeleri Milletvekillerine Borsamýz çalýþmalarý hakkýnda bilgiler verdi.Gaziantep Milletvekilleriyle yapýlan görüþmede konuþan Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý; Ülke gündeminin terör olaylarý ve Ortadoðu'daki karýþýklýk ile dolu olduðunu söyleyerek bu durumun ekonomik yapýyý da etkilediðini belirtti. ldquo;Gaziantep ve Nizip olarak özellikle Ortadoðu pazarýnda sýkýntýlar yaþýyoruzrdquo; diyen Baþkan Sarý olaylarýn son bulmasýný ve yaþanan kayýplarýn bir an önce telafi edilmesini beklediðini belirtti. Ayrýca Nizip'in en büyük deðeri olan Antepfýstýðýnýn destekleme kapsamýna alýnmasý gerektiðini belirten Baþkan Sarý ldquo;Fýstýk Ýlçemizin en büyük deðeri, Nizip Ticaret Borsasý olarak Antepfýstýðýnýn destekleme kapsamýna alýnmasýný istiyoruz. Ürüne verilecek destekleme ile hem kayýt dýþýlýk önlenecek hem de çiftçi daha fazla ürün alabilmek için verimi arttýrmanýn yollarýný arayacaktýr. Gaziantep Milletvekillerinden beklentimiz bu konuda çalýþma yapýlmasýdýr. Çünkü bu konu Ýlçemiz için büyük önem arz etmektedirrdquo; dedi.TBMM'de gerçekleþtirilen ziyaretler Gaziantep Milletvekillerine günün anýsýna takdim edilen hediyeler ile son buldu.