Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya Nizip Ticaret Odasý?ný Ziyaret Etti
Nizip ilcesine gelerek bir dizi ziyaretler gercekleþtiren Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Nizip Ticaret Odasý ný ziyaret ederek muhtarlara yonelik duzenlenen toplantýya katýldý.
Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu ve Meclis Uyeleri tarafýndan karþýlanan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Nizip Ticaret Odasý yonetim kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ve Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ndan Odanýn calýþmalarý hakkýnda bilgi alarak fikir alýþveriþinde bulundu.
Ziyarette bulunan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu ve Meclis Uyeleri ile bir araya gelen Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, burada Nizip in sanayici ve iþadamlarýnýn sorunlarýný dinledi.
Ziyaretin sonunda Nizip Ticaret Odasý yonetim kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ve Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu tarafýndan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ya ziyaretinin anýsýna hediye takdim edildi.
Ayrýca ceþitli kurumlarý da ziyaret eden Vali Yerlikaya son olarak Nizip Ticaret Odasý nda duzenlenen Mahalle Muhtarlarý na yonelik toplantýya katýldý ve muhtarlarýn taleplerini dinledi.
Yerlikaya nýn ziyaretine Gaziantep Ýl Emniyet Muduru Erhan Gulveren, Ýl Jandarma Komutaný Albay Þeref Cakmak, Gaziantep Buyukþehir Belediye Baþkan vekili Latif Karadað, Ýlce Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, Nizip Garnizon Komutaný Binbaþý Yavuz Oruc, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Emniyet Muduru Mustafa Yaman eþlik etti.