NTO Baþkaný Özyurt ?Terör, Çirkin, Kanlý ve Hain Yüzünü Bir Kez Daha Göstermiþtir.?
Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Ankara da gercekleþen menfur teror saldýrýsýný lanetledi.
Terorun, Ankara da cirkin, kanlý ve hain yuzunu bir kez daha gosterdiðini belirten Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt sozlerini þu þekilde surdurdu. Yaþanan iki ayrý patlamada, 95 vatandaþýmýz hayatýný kaybetmiþ ve 246 vatandaþýmýz da yaralanmýþtýr. En temel insan hakký olan yaþama hakkýný hedef alan, bu eylemi þiddetle kýnýyor ve lanetliyoruz.
Milli birlik ve beraberliðimizi yok etmeyi amaclayan bu saldýrýlar karþýsýnda buyuk Turk Milleti, her zamankinden daha da guclu bir þekilde birliðini ve dirliðin ortaya koyacaðýna yurekten inanýyorum. Milletimizden bu hassas donemde her turlu tahrik edici eyleme karþý saðduyu ve yaklaþmasýný temenni ediyoruz. Bu menfur saldýrýyý duzenleyen insanlýk duþmanlarýnýn en kýsa zamanda yakalanarak Turk adaleti onunde hesap vereceklerine inancýmýz tamdýr.
Ulkemizin istikrarýný hedef alan, birliðimizi ve huzurumuzu bozmaya yonelik hareket eden þer odaklarýnca duzenlenen teror saldýrýsý sonucunda hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýza Allah'tan rahmet, vefat eden vatandaþlarýmýzýn yakýnlarýna da sabrý cemil niyaz ediyor, yaralýlarýmýza acil þifalar diliyoruz.