CHP Gaziantep Milletvekili Adayý Ali Sayýn NTO? yu ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Adayý Ali Sayýn ve CHP Nizip Ýlce yoneticileri Nizip Ticaret Odasýna bir ziyaret gercekleþtirdi.
Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ziyaret dolayýsýyla yaptýðý acýklamada; "Sayýn Ali Sayýn ve beraberindeki heyete Odamýza yapmýþ olduklarý ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirerek, Ali Beyin adaylýðýnýn hayýrlý olmasýný diliyor calýþmalarýnda baþarýlar diliyorum." dedi.Ozyurt sozlerine; "Birkac gun sonra yapýlacak olan genel secimlerin inþallah kardeþlik ortamýnda gecmesini yurekten arzu ettiðini ve ilcemiz icin hayýlý olmasýný diledi. Mehmet Ozyurt ziyaretcilere Nizip'in sorunlarý ve cozum onerileri ile ilgili bilgiler vererek var olan sorunlarla ilgili siyasilerin ve sivil toplum kuruluþlarýnýn kamuoyu oluþturmasý gerektiðini ifade etti."
Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Adayý Ali Sayýn ise yaptýðý acýklamada ; " Ticaret Odamýzýn deðerli Baþkaný ve yoneticilerine sýcak karþýlamalarýndan dolayý teþekkur ederek, NTO yoneticilerine calýþmalarýnda baþarýlar diledi. Ali Sayýn "Bu topraklarýn bir evladý olarak Nizip' imizin sorunlarýný ve sýkýntýlarýný bilmekteyiz. Farklý bir vizyon ve bakýþ acýsýyla neler yapabileceðimizi ortaya koymak icin bu yola cýktýk. 7 Haziran tarihinde yapýlacak olan genel secimlerin kardeþlik ortamýnda gecmesi ise en buyuk arzumuzdur." ifadelerini kullandý.
Mehmet Ozyurt ziyaret sonunda NTO tarafýndan hazýrlanan Nizip' in sorunlarý ile cozum onerilerinin bulunduðu dosyayý ve Nizip Zeytinyaðý coðrafi iþaret logosunu Ali Sayýn'a takdim etti.
Gercekleþen ziyarete NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yard.Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu uyeleri A.Kadir Akkuþ, M.Ali Karabacak, Osman Alpaslan, NTO Meclis Uyeleri Huseyin Yaprak, Omer Capan, NTO Genel Sekreteri Serpil Gundoðdu, CHP Nizip Ýlce Baþkaný Haluk Kahraman, Nizip Bakkallar ve Bayiler Odasý Baþkaný Mustafa Oztaþ ve CHP Nizip Parti yoneticileri katýldý.