NTO Türk Polis Teþkilatýnýn 170. Kuruluþ yýldönümünü kutlamalarýna katýldý.
Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu, Meclis, Disiplin, Danýþma Kurulu Uyeleri ile birlikte Turk Polis Teþkilatýnýn kuruluþunun 170. Yýldonumu dolayýsýyla Ýlce Emniyet Mudurluðu lokalinde duzenlenen kutlama programýna katýldý.
Duzenlenen programda Emniyet Muduru Mustafa Yaman ve gorev arkadaþlarýný kutlayan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt þu ifadelere yer verdi. "Turk Emniyet Teþkilatý 170. Yýldan beri, vatandaþlarýmýzýn guvenliðini saðlamak, toplumun huzur ve emniyetini surdurmek, temel hak ve hurriyetlerin kullanýlmasýný guvence altýna almak, hukukun ustunluðunu korumak, insan haklarýnýn maksimum seviyede yaþanmasý hususunu gozetmek, suc ve suclularla mucadele etmek, bizlere býrakýlan en buyuk eser olan Turkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaþatmak ve gerektiðinde bu kutsal gorevler uðruna canýný seve seve feda etme pahasýna gorev yapmak azim ve kararlýlýðý icerisindedir. " dedi.
Gercekleþen torene Odamýz adýna Yon.Kur.Baþkaný Mehmet Ozyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Yon. Kur.Baþkan Yard.Mahmut Polat, Yonetim kurulu uyeleri Ýbrahim Demir,A.Kadir Akkuþ, Meclis uyeleri Osman Alpaslan, Þerif Daðlý, Huseyin Yaprak, Disiplin Kur.Baþkaný Bekir Karabacak, Danýþma Kurulu Uyesi Mehmet Ekmekci ve Genel Sekreter Serpil Gundoðdu katýldý.