-
Kuzu hakkýnda
Deðerli Nizip Kom Sakinleri Mislim Ammi hakkýnda iki haberim var. Bir haberim çok iyi diðeri ise kötü. Önce Kötü haberden baþlýym. Mislim Ammi Kuzuyu kesmiyi düþünmiy mi desem yoksa bizi beþþiðe koyup ... Kuzuyu unutturmak mý? Þindi telefonla o beni aradý Ben arayýnca telefonu açmýydý. Beni aradý Kuzu hakkýnda konuþtuk. Size þele diyim. Yunanistanýn ödeme ikaný olmayan 350 milyar euro borcu var. Alacaklýlar geliy. Yav yunan bey bu borcu ne zaman ödeyeceksiniz diye soruy. Yunanlýda borçta indiirm ve süre istiy. Þele diyler Borcu 30 milyara düþürün bize her sene 100 milyar hibe pardon borç verin ve 100 yýl sonra ödemeye baþlýyalým. , Mislim ammide ayný bele Kuzuyu yazýn nizipte kesemeyi düþüniy Sakým emrahýn kuzu kesecek gücü yokmuþ gibi. Bunu da yeni seçimlerde Mahmut kuzu pardon küçük ile tekrar löcüne girecekmiþ. Löcü Mahmut Kuzu pardon küçük kaybederse kuzuyu MKÜÇÜK kesecekmiþ. Ýþte kötü haber buydu. Eyyi haberse Mislim ammi yaþýy saðlýklý ve turp kimin.
-
Cvp: Kuzu hakkýnda
Ben Müslüm ammiyle her zaman iddiaya girerim sýkýntý yok..Yalnýz Müslüm ammi kývýrmaz 10 kere iddia kaybetse 10 kerede keser kuzuyu.
-
haný kuzu nerde mahmut kuzu pardon kçük.
Nerde
ben göremiyim
28 þubatta kessicekti
þimdi yok diy.,
-
28 Þubatta yalan olduysa..bizzat sözü veren Rezzan pardon Ramazan TARHAN dý..oofff off..
-
Olur olur acele etmeyin yaw, baþýnýza bir gelecek var yorum :)
-
ammi þubatta gelecekmiþ hele bir gelsin bakalým Allah ne gösterecek þunun þurasýnda seçimlere ne kaldý caným :)
-
[MENTION=5947]müslüm akpek[/MENTION] amminin keseceði kuzulardan bir sürü kurulur artýk.
-
-
Kuzu oldu koyun daha siz bir gün belirleyemediniz, bu kuzu diþi çýktý yavruladý, þimdi en az 4 iddiaya daha girebilirim, varsa kendine güvenen ben buradayým akepe %40 ve altýna düþerse ben kazanýrým yani anlamayanlar için açýk söyleyeyim akepe bu seçimde %40 ýn altýna düþecek.
-
Bence % 40 geçer maho gelmedi hele bir gelsin ammi az sabýr :)
-
Ben zaten bir kuzu kazandým baþka arkadaþlarýda arenaya bekliyoruz :)
-
Her þey ide devletten beklemeyin azýcýkta siz girin iddiaya yorum :)
-
en büyük kuzu sensin
löcüne girdiðin adam kim biz tanýmýyk
-
Ben hala lafýmýn arkasýndayým AKP yani Tayyip %40 ýn altýna düþecek varsa iddiaya girmek isteyenle her türlü varým.
-
misisipipi kumarbazý milette 28 þubat dedik...ona göre :)