Selamın aleykum.......Baba tarafım Nizipli anne tarafım İnegöllü...Aile İstanbul'da,Ben İnegöl'de Üniversite okuyorum.....Site'yi Nizip Belediyesi'nin sitesinde gördüm.......Aranıza yeni katıldım umarım iyi anlaşırız......
Yazdırılabilir Görünüm
Selamın aleykum.......Baba tarafım Nizipli anne tarafım İnegöllü...Aile İstanbul'da,Ben İnegöl'de Üniversite okuyorum.....Site'yi Nizip Belediyesi'nin sitesinde gördüm.......Aranıza yeni katıldım umarım iyi anlaşırız......
aleykim slam aleykim selam hoşgeldin kardeş.oglum abine çay söyle surdan:=))hele analt nerelerdesin sen.aramıza gelemene sevindik böyle sıcak karsılarlar diger arkadaşlarda seni.arasıra bazı tatsızlıklar olacaktır ama muhtac oldugun kudret:=))hoşgeldin
çok teşekkür ederim kardeşim.........Ben şu an dediğim gibi İnegöl'deyim.....Üniversite okuyorum.....................Nizipli hemşerimle iyi anlaşıcam tabi.......................
Abicim öncelikle hoş geldin .... Sitemizi ve içinde bulunanları çok seveceksin,buna eminim... Nzipli hemşerilerinle anlaşabilirim konusuna gelince,garanti veremem,ama agresif yapıya sahip üyelerden uzak durduğun sürece ,bu dediğin şeyi yapman kolay olacaktır...Sana bu nasihati yapmamı gerektiren şeye gelince,bir zamanlar bende moderatördüm,yani bu sitenin şura heyetinden... Kader-i ilahi beni normal bir üye yaptı.. Ama halen moderatörlük ruhunu kaybetmediğim için size bir hoş geldin deyip,nasihat etmek istedim..
Tekrar hoş geldiniz....Sizin gibi üyelere ihtiyacımız var...
(inşallah ADMİN bu yazımı okur...)
Huzeyfecim üye istatistiklerinde sen halen moderatör olarak görünüyorsun yanılıyormuyum yoksa, bildiğim sadece serbest kürsü kaldırıldı...
CENK ABİM SLM ALEYKÜM ARAMIZA HOŞGELDİN İNŞAALLAH SENİN VE SİTE İÇİN HAYIRLI OLUR GELİŞİN...
Hepinize sonsuz teşekkürler..........
Huzeyfe kardeşim modluk önemli birşey değil yaa........İnsan'ı değiştirmez yani........
alıntı:
"quote" Nizipli_cenk demişki:
Hepinize sonsuz teşekkürler..........
Huzeyfe kardeşim modluk önemli birşey değil yaa........İnsan'ı değiştirmez yani........
Ya abicim sen bilmezsin...öyle hava verirki,anlayamazsın... Şu bizim bi tane AKHENATON var,herif mod olduğundan beri,bi havalara girmiş,bi havalara girmiş ki,sorma... Selam vermekten bile aciz duruma gelmiş... Metalin böyle sempatik duruşuna bakma,hele mod oluversin,ondan sonra bak... Neyse ya,tahtımdan indirildiğim günden beri saçmalamaya başladım.. UNUT GİTSİN....
cenk kardesim.bak benim yerime ayri tut diger arkadaşardan.ben senin selamini ilk aldım burada:=))huzeyfeyle metal acaba alsak mı almasakmı diye düşünürken ben terettüd etmedim aldım.sonra bunlar geldi:=))(ayrıca huzeyfe ve metal kardeslerim umarim kırılmazlar kücüktende olsa takilmalarıma)sevgiler saygılar
iyi de ne bu böyle anlamadım...........rekabet gibi??? ti
Huzeyfe bende bir hevesle forum sitesi açtım adminim ama artık hevesim kalmadı.......
Waaaaaw...demek adminsin... Ben bu sitede admin olsaydım,neler yapardım neler...?
anlatsana bi huzeyfe neler yapardın merak ettim bak şimdi :-))
Siteyi maviye boyardım.... Heh heh...!!!
Huzeyfe kardeş sen galiba bunalımdasın bu mod olayı yüzünden.....Gerek yok be kardeş böyle şeylere......
alıntı:
Huzeyfe demişki:
alıntı:
Nizipli_cenk demişki:
Hepinize sonsuz teşekkürler.......... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Ya abicim sen bilmezsin...öyle hava verirki,anlayamazsın... Şu bizim bi tane AKHENATON var,herif mod olduğundan beri,bi havalara girmiş,bi havalara girmiş ki,sorma... Selam vermekten bile aciz duruma gelmiş... Metalin böyle sempatik duruşuna bakma,hele mod oluversin,ondan sonra bak... Neyse ya,tahtımdan indirildiğim günden beri saçmalamaya başladım.. UNUT GİTSİN....
huzeyfe'm benim sen de amma abartmışsın ha:)) biz mevki makamla modlukla adminlikle değişecek insanlarmıyız? walla sen yazana kadar ben mod olduğumu bile unutmuştum:)) şaka yaptığını biliyorum ama bende şimdi bi şaka yaparsam siteden kaçarsın ha:)) sana daha önce de söyledim: senin hakkında hiç kimsenin bilmediği bişey biliyorum:))