Nizip Ticaret Odasý Ýle Gaziantep ÝÞKUR Arasýnda Protokol Ýmzalandý.
Nizip Ticaret Odasý ile Gaziantep ÝÞKUR Arasýnda 150 kiþiye yönelik düzenlenecek olan Uygulamalý Giriþimcilik Eðitimi Protokolü Ýmzalandý.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt’un makamýnda gerçekleþen protokolün imza törenine Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gaziantep ÝÞKUR Þube Müdürü Mehmet Özcan katýldý.
Düzenlenen imza töreninde bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt þunlarý ifade etti; Gaziantep ÝÞKUR Müdürlüðümüz, KOSGEB Gaziantep Müdürlüðümüz ve Nizip Ticaret Odasý iþbirliði ile 150 kiþiye Uygulamalý Giriþimcilik Eðitimleri verilmesi amacýyla sözleþme imzalanmaktadýr.
Giriþimcilik eðitimlerimiz 15 Eylül -28 Kasým 2014 tarihlerinde 6 sýnýf olarak planlanmaktadýr. Toplam 70 saat Uygulamalý Giriþimcilik Eðitimi verilerek kursta baþarýlý olan katýlýmcýlara sertifika verilecektir. Ayrýca kursa katýlmaya hak kazanan iþsiz ve çalýþmayan giriþimci adaylarýna eðitim süresince günlük 20,00 -TL ücret verilecektir. Bu protokolün yeni giriþimcilerimize ve Nizip’e hayýrlý olmasýný diliyorum dedi.
Kursa katýlmak isteyen yeni giriþimcilerin geç 09 Eylül 2014 Salý günü mesai bitimine kadar Nizip Ticaret Odasý’na müracaat etmeleri gerekmektedir. Mülakatlar 10 Eylül 2014 Çarþamba günü saat 09.00 ‘da Nizip Ticaret Odasý’nda yapýlacak.
Kaynak...