vilayet olmayı hakediyorda ne kelime hak etmiş ama bunu hayata geçirecek kimsesi yok
Yazdırılabilir Görünüm
vilayet olmayı hakediyorda ne kelime hak etmiş ama bunu hayata geçirecek kimsesi yok
bence bu sorunun en güzel cevabını ana sayfadaki anket veriyor...
Şimdi önce Nizipliler il olmak istiyorlar mı? bunu sorgulamak lazım bu konuda sitemizde geçmiş tarihlerde konular açıldı, anketler yapıldı, herkes görüşlerini yazdı, olumlu olumsuz yönleri konuşuldu tartışıldı, ve Nizipliler bu konuda Kilis gibi seçim vaadleri sonucu göstermelik bir vilayet olmaktansa 30 küsür vilayetten büyük bir ilçe olarak kalmayı arzuladılar.
Ayrıca vilayet olma konusu öyle seçim meydanlarında söz verilerek olmuyor; bunun için bir takım verilerin belirli standarta ulaşması lazım, diğer türlü olunca vilayet olmanın vatandaşa getirdiği sıkıntılar ve yükler sadece eziyet olarak kalıyor.
"Bunu hayata geçirecek kimsesi yok" demişsin, bu sözüne katılmamakla birlikte bu bir ihtiyaç haline geldiği an Nizip'in vilayet yapılacağından şüphen olmasın.
yönetimden memnun değilsek ne yapacaksın devirecekmisin?:D
Yani konu başlığı AK parti yönetiminden memnunmusun, konu içeriği Nizip'in il olması,
önce ne istediğimizi belirleyelim.
İlçemizin il olma konusu ise kulağa hoş gelsede, ben pek taraftar değilim.
evet bunu hayata geçiricek kimse yok dedim ve bunuda görüyoruz Nizipteki zeugmanın bulunduğu yer belkıs barajı olmalıydı Nizip'in sahibi olsaydı bu olurdu ama yokki birecik baracı olmuş
çok memnunuz allah razı olsun :D
Allah memnuniyetini arttırsın:D
ben adamların bi hatasını görmedim. vede bence Nizip ilçe olarak kalması il olmasından daha iyi il olursa vergiler artacak yaşam zor olacak bence bu şekilde kalması en hayırlısı
OSMANLI PARKINI YAPTI YA ÇOK MEMNUNUZ OOOOO
Osmanlı parkı ile sınırlı değil elbet görülen değişimler, İlçemiz AKP hükümeti ve belediyesi döneminde gerekse eğitimde, gerekse çevre düzenlemelerinde ve de daha bir çok alanda gelişmeler göstermiştir. bu da şüphesiz ilçemizin belediye başkanının, milletvekilinin, kaymakamlığın, emniyet müdürlüğünün, garnizon komutanlığının ve daha bir çok kurumların uyumlu bir şekilde çalışmasıyla başarılmıştır.
maşallah o kadar Memnunsunuzki menuniyetinizden dolayı millet vekilligine soyunuyorsunuz akp den:):D;)
YATIRIM YAPILDIMI, HANCAĞIZ BARAJ PROJESİ HALA DURUYOR, NİZİP ÇAYINA SU VERİLECEKTİ, İŞSİZLİĞE ÇARE BULUNAMADI, DÜNYANIN HAYRAN KALDIĞI ZEUGMA ANTİK KENTİNE YATIRIMLAR BEKLİYOR, HANGİ MİLLETVEKİLİ SEÇİLSE BİLE SORUNLAR HEP AYNI GİDEN DE AYNI GELENDE NİZİP HALKI VERDİĞİ OYLARIN HESABINI SORMADIĞI SÜRECE PARKTA OTURUP ÇAY İÇERİZ ANCAK
BN MEMNUNUM TABIKI AMA SADCE OSMANLI PARKINI YAPTI BN ONU IMA ETMEYE ÇALIŞTIM SEN YANLIŞ ANLADIN CUMHURİYET TARİHİNDEN BU YANA ERDOĞAN GBİ BİR KAÇ KİŞİ GELDI MENDERES ÖZAL VE ERDOĞAN
pulanna kardeşim iki mesajında da belirttiğin konuların akparti yönetimi ile değilde ilçede şu ana kadar sorumluluk almış bütün idarecilerin sorumlu olması gereklidir. il olma istekleri konusu pek de üzerinde durulan bir mesele olmamakla birlikte, zeugma konusunda bir çok bakanı hatta başbakanı bile alana götürüp yerinde ziyaret ettiren ve gerekli ödemeleri çıkartan bir yönetim şu an iş başındadır.