bugün allah için ne yaptık arkadaşlar öyle 5 vakit namaz kılmakla iş bitmez.biraz tefekkür edersek inanınki allahınbize verdiği bu kadar nimetlere karşı çok nankörüz.dolayısıyla ne olur dünya telaşına kapılmayalım.hepinizi allaha emanet ediyorum
Yazdırılabilir Görünüm
bugün allah için ne yaptık arkadaşlar öyle 5 vakit namaz kılmakla iş bitmez.biraz tefekkür edersek inanınki allahınbize verdiği bu kadar nimetlere karşı çok nankörüz.dolayısıyla ne olur dünya telaşına kapılmayalım.hepinizi allaha emanet ediyorum
bu kadar zıtlık ve çelişkiye bir mana veremiyorum
karedeş bence sen bir psikoloğa görün çünkü düne kadar hiç bir müslümana hatta en az müslüman olanın bile yapmayacağı kadar pervasız islam dan uzak acımasız ve hatta iftira çamur atmazken siz bunu yaptınız gıybet ve iftira hakkındaki hadisleride hatırlatmama gerek yok ancak şimdide namöaz kılanlarıda eleşştirecek kadar dindarlaşmış hatta nasihat bile ediyorsunuz ne kadar tutarlı bende şaşırdım bence başkalarına söylediklerinizi birazcık kendinizde uygular hatta özellikle biraz tefekkür ederseniz birazcık doğruları bulursunuz kanımca inşallahta kendinize bir çeki düzen verirsiniz
Edited by - vvenus55 on 09.07.2006 21:10:00
Sevgili şekerpare günümüz deyimiyle insan kılığına girmiş, asbaplı varlıklardan olsa gerek...
tam isabet tebrik ediyorum sizi saygılarımla
Sevgili şekerpare
Güzel bir konu seçmişsin.
ancak insanları ithamla sadece eleştiri alırsın.nankörlükle suçlama yerine teşvik edici bir uslüp seçersen sanıyorum daha yerinde bir tespiter imza atarsın.
Yol gösteren ifadelerle hoşgörüyü seç.
Dünya malı ise insanların hem dünya hem ahiret azığıdır.
Rabbimiz ne buyuruyor; Ey Rabbim hem dünyada hem de ahirette bir hasene iyllik ver" diye dua etmemizi istiyor.
Metal kardeşim konuya daha açıklayıcı bir ifadeyle açılım sağlayabilirdin.
Selam ve dua ile
bi şey demeye gerek yok
sevgili dostlar Dünyalık dediğimiz PARA su gibidir kullanmayı bilirsek yıkanır temizlenir,her işimizi görürüz
Kullanmayı bilmezsek boğulur ölürüz.
Ah! ne olurdu şu insanlar birbirinin kusurunu görmeseydi,seyit ahmet kardeşimizi iyi söylemiş bencede genel manada kaba sohbet yapan insan gibi olmamak lazım zira güzelliği anlatınca bırakalım insan kendi yanlışlığını kendi çözsün selamlar
tamamherşeyi geri itelim boşverin...
ssadece konunun beşlığına bakıp kendi muhasebemizi yapalım.....
İlla dikkat çekmek için şizofrenik bir kimliğe geçmeye gerek yok. vvenüs55 haklı. Bencede bir psikoloğa görünse iyi olur. Sitenin sağlığı açısından söylüyorum. Admin belki yardımcı olur size..