NTO Sponsorluðunda Liseler Arasý Münazara Yarýþmasýnýn Finali Yapýldý.
Nizip Ticaret Odasý ev sahipliði ve sponsorluðunda düzenlenen Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü liseler arasý münazara yarýþmasýnýn finali yapýldý.
Finale kalan Hasan Çapan Anadolu Lisesi ve Alkan Kýz Meslek Lisesi geçmiþteki insan mý ? yoksa günümüz insaný daha mý mutlu? konusu üzerinde tartýþtý.
Yarýþmada Hasan Çapan Anadolu Lisesi günümüzdeki insan daha mutlu konusunu savunurken Alkan Kýz Meslek Lisesi geçmiþteki insan daha mutluydu dedi.
Kýyasýya süren yarýþmanýn sonucunda aralarýnda NTO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Karabacak’ýnda bulunduðu jüri üyelerinin yapmýþ olduðu puanlama sonucu Hasan Çapan Anadolu Lisesi 1450 puan alýrken Alkan Kýz Meslek Lisesi 1470 puan alarak yarýþmada birinci oldu.
Yarýþma sonunda Birinci ve ikinci olan okullarýn öðrencilerine Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ve Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ tarafýndan çeþitli hediyeler takdim edildi.
Düzenlenen yarýþmaya, Nizip SGK Müdürü Mustafa Aydoðdu, Nizip Meslek Yüksek Okulu Öðretim Görevlisi Nafiye Nur Meþe, Nizip Mal Müdürü Mehmet Güven, Nizip Türk Telekom Müdürü Cem Güler, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Çeker, NTO Meclis Üyeleri Necip Öztürk, Mehmet Yiðit, Osman Alpaslan, Ömer Çapan ve çok sayýda öðrenci katýldý.
Liseler arasý münazara yarýþmasýnýn finali yapýldý