Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Nizip Ticaret Odası Zeytin ve Zeytinyağı Sektör Analizi Çalıştayı Yapıldı.
Nizip Ticaret Odası Zeytin ve Zeytinyağı Sektör Analizi Çalıştayı Nizip Ticaret Odası meclis toplantı salonunda yapıldı.
YÖNDES yönetim danışmanlık firması yetkilileri tarafından katılımcılara Dünya’da zeytin ve zeytinyağının durumu, Nizip’te yapılan firma ziyaretleri sonuçlarına göre Nizip’in zeytin ve zeytinyağı sektördeki durumu, tahşiş ve markalaşma konularında bilgiler verildi.
Ayrıca katılımcı üyelerden Nizip zeytinyağı sektörü faaliyet planı, sektörün sorunlarının önceliklendirilmesi, sektörün swot analizi, sektörde yapılanlar ve yapılamayanlarla hakkında görüşler alınarak sektörün sorunları, sorunların çözüm yolları ile ilgili görüş ve öneriler tartışıldı.
Gerçekleşen toplantıya Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odası Disiplin Kurulu Başkanı Bekir
Karabacak, Nizip Gıda Tarım Ve Hayvancılık İlçe Müdürlü Mustafa Yorgancı, Nizip Eğitim Fakültesi Bölüm Başkanı Hakan Akdağ, Nizip Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Özkan Gökçek ve zeytinyağı sektöründen çok sayıda firma temsilcisi katıldı.
Kaynak...