Kaymakam Yaþar KARADENÝZ Sekili Ýlkokulunda Öðrencilere Karnelerini Daðýttý
Ýlçeye baðlý Sekili Beldesi'ndeki Sekili Ýlkokulu'nda öðrenim gören öðrencilerle bir araya gelen Kaymakam Yaþar KARADENÝZ, burada Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz GÜNDEÞ ve Milli Eðitim Þube Müdürü Metin KILIÇPARLAR ile birlikte öðrencilere karnelerini daðýttý.
Ýlçeye baðlý Sekili Beldesi'ndeki Sekili Ýlkokulu'nda öðrenim gören öðrencilerle bir araya gelen Kaymakam Yaþar KARADENÝZ, burada Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz GÜNDEÞ ve Milli Eðitim Þube Müdürü Metin KILIÇPARLAR ile birlikte öðrencilere karnelerini daðýttý.
Kaymakam Yaþar KARADENÝZ törende yaptýðý konuþmada, öðrencilerin tatili iyi deðerlendirmesi gerektiðini belirtti. Öðrencilerin heyecanýna ortak olmak istediðini ifade eden Kaymakam Yaþar KARADENÝZ, "Nizip'te eðitimde son dönmelerde hýzlý bir geliþme var bu geliþmede yeni yapýlan okullarýn önemi ve etkisi oldukça büyük öncelikle biz þuna inanýyoruz ki; fiziki imkanlar düzeltilmedikçe öðretmen ve öðrencilerimizin gayretlerinin yeterli olmayacaðýný biliyoruz. Bu nedenle Nizip ilçe genelinde eðitimin çýtasýný yükseltmek için fiziki ortamlarýn iyileþtirmeleri için ciddi anlamda yatýrýmlar yapýlmýþtýr. Ben eðitim öðretim boyunca öðrencileri geleceðe hazýrlayan öðretmenlerimi tebrik ediyor, öðretmen ve öðrencilerimize iyi tatiller geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.
|
|