-
Güle güle Akhenaton
Sitemiz moderatörlerinden,Akhenaton rumuzlu SEZER kardeşimiz , perşembe günü 15: 30 da askerliğini yapmak üzere Kütahya'ya gidiyor. Sitemize ve NRT medya şirketine yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyor,hayırlı teskereler diliyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Haaa bu arada bizden habersiz kınasını da yakmış ama sağlık olsun diyelim.
-
Allah yolunu açık etsin inşallah iyilerle karşılaştırsın...
kardeşim her ne kadar uzun gibi görüksede çabuk bitiyor askerlik hayırlı tezkereler...
selametle kal...
-
vay beeeeeeeeeeeeeeeee, sezercim senide gönderiyoruz askere demek,
leyn özletecen kendini, Allah hayırlı tezkereler ve hayırlı vatan görevi nasip etsin
valla bak noir doisere bitmez dedim adam bitirdi, ama seninki kesin bitmez :D
-
valla son defa demezsem dayanamam AKHONOTONCUM :D:D:D
-
Yolun açık olsun Sezer, seni seviyoruz. Bizi askerde de yalnız bırakma
-
Allah hayırlı yolculuklar ve hayırlı teskereler ihsan eylesin
-
Hayırlı tezkereler kardeşim. Artık asker radyosunda "Gel tezkere, gel tezkere..." türküsünü bol bol çalarsın. :)
-
Yaf güle güle gitte neden kınadan haberimiz olmadı gelir bizde yakardık elimize.Allah yolunu açık etsin.
-
GÜLE GÜLE GİT GÜLE GÜLE GEL KARDEŞ.
-
Hayırlı tezkereler abi...ziyaretine bol bol gelicem emin olll...1 saatlik yol neticede...
-
hayırlı yolculuklar hayırlı tezkereler
-
hayırlı tezkereler sezer abı yolun acık olsun inşallah yanına gelır senı zıyaret ederım zaten yakın aramız bır sey yok veyada tum Nizip.com olarak gelırız bellı mı olur
-
ALLAH güle güle gidip dönmeyi nasip eylesin...
-
Hayırlı tezkereler kardeş darısı benim başıma:)
-
Allah hepinizden razı olsun... Artık bizde büyüdük 26 olduk :)) askerlik boynumuzun borcu. nasip ise perşembe günü çıkıyorum.
Nizip.com'da yaklaşık 2 yıl kadar üyelerle hasbihal ettik, bazen tatlı bazen de hararetli anlar paylaştık ama şunu çok rahat söyleyebilirim ki burası benim 2. yuvam gibi...
Nizip com benim için sanal bir ortam değil, sağlam dostluklar kurabildiğim gercek bir muhabbet yuvasıdır. şu sıralar pek siteye giremiyorum çünkü daha önce radyodan giriyordum, evde net'im olmadığı içim takılamıyorum. bu akşamdan sonra sanırım giremem. o yüzden bundan sonra yorum yapacak olan, dua edecek olan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Nizip.com bana çok şey kazandırdı, özellikle adabıyla tartışmayı ve paylaşmayı öğrendim, sanal denilen ortamların aslında sanal olmadığını öğrendim, hepiniz hakkınızı helal edin, dualarınızı esirgemeyin.