Bilgi Yarışması Finali Yapıldı...
Haber: www.Nizipdenge.com
Nizipteki okulların hepsi özel okul gibi Nizip'te ilköğretim okulları arasında yapılan bilgi yarışması finali, Nizip Ticaret Odası Osman Sayın toplantı salonunda yapıldı. Aşağı çardak ilköğretim okulu, İslim Nihat ilköğretim okulu, Salih Ekmekçi ilköğretim okulu ve Mehmet Niyazi Marufoğlu ilköğretim okulları arasında yapılan final yarışması çekişmeli geçti. Finale bir çok ilköğretim okulunu geride bırakarak gelen Aşağı Çardak ilköğretim okulu takdir topladı. Mehmet Niyazi Marufoğlu ve Salih Ekmekçi ilköğretim okulu çok iyi bir yarış çıkardı. Özel İslim Nihat ilköğretim okulu, Salih Ekmekçi ilköğretim okulundan bir soru fazla bilerek ipi göğüsledi. Özel İslim Nihat Özyurt ilköğretim 95, Salih Ekmekçi ilköğretim 90 puanla 2.ci oldu. Üçüncülüğü Mehmet Niyazi Marufoğlu, dördüncülüğü Aşağı Çardak ilköğretim okulu aldı. Nizip Ticaret Odası sponsorluğunda yapılan yarşmaya İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Kaymakam Mustafa Canarslan, Garnizon Komutanı Yarbay Bayram Boztimur, Nizip Meslek Yüksek okulu müdürü Medeni Maskan, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan çok sayıda iş adamı okul müdürü ve öğrenciler katıldı.