-
Başarıya Doymayan Okul
Her türlü eğitim alanında adından söz ettiren Adile Altınbaş İlköğretim Okulu yeni yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Adile Altınbaş İlköğretim Okulu "Bu Benim Eserim" Proje yarışmasında Türkiye finalisti oldu. "Zeytin Çekideğinden Aktif Karbon Üretimi" adlı projesi ile Adana Bölge Yarışmasında Türkiye Finalisti olan projenin Danışman Öğretmeni Ayşe Akpek ile Projeyi hazırlayan öğrenciler Ebru Demirel ve Kübra Bayırlı eserlerini diğer projelerle birlikte Adile Altınbaş İlköğretim Okulu'nda düzenlenen Bilim Şenliği'nde sergilediler. Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Nizip İlçe Kaymakamı Mustafa Canarslan ve Garnizon Komutanı Bayram Boztemur Bilim Şenliği'nin açılışını yaparak projeler hakkında öğrencilerden bilgiler aldılar. Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı bu başarıdan dolayı öğretmene, öğrencilere ve Okul Müdürü Adnan Uzunaslan'a teşekkür etti.
MATEMATİKTE BÜYÜK BAŞARI
Öte yandan Adile Altınbaş İlköğretim Okulu "NİMAY" Matematik Yarışmasında büyük başarı elde etti. "NİMAY" yarışmasında Adile Altınbaş İlköğretim Okulu öğrencisi Murat Uzunaslan Nizip 1.si, Umut Fırat Akyüz ile Beste Güven Nizip 3.sü, Şükrü Akşit Nizip 4.sü oldular. Başarılı öğrenciler para ile ödüllendirilirken, okullarına bir lazer yazıcı kazandırdılar.
haber: www.Nizipdenge.com
-
guzel haber basarılarının devamını dılerız
-
Nizipteki eğitim-öğretim gün geçtikçe iyileşiyor. Bunların en güzel örneklerinden biride bu lisemiz. Milli Eğitim camiasına teşekkürler
-
atatürk ilköğretim okulunuda unutmamak lazım kaç dalda proje yarışmasında türkiye birincisi oldu
-
DOĞRUDUR MİKSAM KATILIYORUM
-
ALTINBAŞ İLKÖĞRETİM OKULUNADA BAŞARILAR DİLERİM
-
Evvela şunun idrakinde olmalıyız; bu öğrenciler kendilerini gerçekleştirme yolunda büyük bir yol almışlar ve genelde var olan özgüven eksikliğine inat böylesine güzel projelerle başarılara imza atmanın hazzını yaşamışlar.Önemli olan bundan sonraki süreç, tek sıkımlık tüfek gibi bir kez patlayıp bitmemeleri lazım.Burada iş evvela velilerimize sonra okul idaresi ve öğretmenlerine düşmektedir.Daha sağlam bir motivasyonla bu öğrenciler neleri başaramaz ki!CAN-I GÖNÜLDEN KUTLUYORUM SİZLERİ.