Nizip Ticaret Odası ve Nizip Belediyesi’nden Nizip Ticaret Borsası’na Ortak Ziyaret.
Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve beraberindeki heyetlerle Nizip Ticaret Borsası’nda yapılan seçimleri sonucu yönetim kurulu başkanlığına seçilen İbrahim Sarı’ya, meclis başkanlığına seçilen Mahmut Şahin’e ve yönetim kurulu, meclis üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Yapılan ziyarette bir açıklama yapan Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı; Nizip Belediye Başkanımız Sayın Hacı Fevzi Akdoğan, Nizip Ticaret Odası Başkanımız Sayın Mehmet Özyurt değerli meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri Borsamızda oluşan yeni yönetim kurulumuzdan dolayı bizi ziyaret etmektedirler kendilerine çok teşekkür ederim. Nizip Ticaret Borsası, Nizip Ticaret Odası ile kardeş bir kuruluştur bundan sonrasında birlik ve beraberlik içerisinde ortak kararlar alınacaktır. Sayın belediye başkanımız milletvekillerimizin de desteğini alaraktan Nizip’e daha güzel hizmetler yapmak için inşallah hep beraber çalışacağız. Bundan sonra Nizip Ticaret Borsası olarak daha güzel bir yöneyim anlayışı sergilenecektir dedi.
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan; Ben ve değerli meclis üyeleri arkadaşlarım değerli Nizip Ticaret Borsası Başkanım İbrahim Sarı’yı ve Meclis Başkanımız Sayın Mahmut Şahin ve meclis üyelerini ziyarete geldik. Yeni göreve seçilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum inşallah beş yıl içerisinde Nizip’te çok güzel şeyler olacak Nizip Ticaret Odası, Nizip Ticaret Borsası, Nizip Belediyesi, Milletvekillerimiz, Kaymakamımız ile birlikte ortak aklı ön plana çıkararak çok güzel işlere imza atacağız diyerek Nizip’i çok güzel günler bekliyor dedi.
Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt; yeni seçilen Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanına Meclis Başkanına Meclis Üyelerine hayırlı olsun ziyaretine Nizip Belediye Başkanımız Sayın Hacı Fevzi Akdoğan ve heyeti ile birlikte geldik. Bundan böyle Nizip’in ekonomisinin gelişmesinin omurgasını oluşturan bu ekiple birlikte inşallah hep beraber hedefimiz 2023’tür ve 2023’ün planlanmasını yapmak için çalışmalar içerisindeyiz. Değerli başkanlarımızın da söylediği gibi ortak akılla hep beraber Nizip’in gelişimine ekonominin gelişimine katkı sağlamaya çalışacağız. Bu vesile ile bizleri kabul eden sayın Nizip Ticaret Borsası başkanlarıma ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizde Nizip Ticaret Borsası ve diğer Nizip’te bulunan odalarla, kuruluşlarla kardeş oda ve kardeş kurum halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesile ile Nizip Ticaret Borsası başkanlarına başarılar diliyorum ve Nizip’in bayrağını daha yükseklerde dalgalandırmak için çalışmalar yapacağız dedi.
Yapılan ziyarete Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Meclis Üyeleri ve çok sayada işadamı katıldı.
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan Nizip Ticaret Odası’na Hayırlı Olsun Ziyare
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve beraberindeki heyet Nizip Ticaret Odası’nda yapılan seçimler sonucu yeniden göreve seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt Mustafa Doktoroğlu Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Yapılan ziyarette bir açıklama yapan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt şunları kaydetti; Yeni seçilmiş olan Nizip Ticaret Odası Meclis Üyeleri, Meclis Başkanı ve Divanı, Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı’na bugün hayırlı olsun ziyaretine Nizip Belediye Başkanımız Sayın Hacı Fevzi Akdoğan ve heyeti ile birlikte şu anda odamızı ziyaret etmektedirler. Bizde bu ziyaretten duyduğumuz memnuniyeti şahsım ve Nizip Ticaret Odası Yönetimi ve Meclisi adına kendilerine belirtmek istiyorum. Nizip Ticaret Odası üslenmiş olduğu vizyonu daha önceki dönemlerde de olduğu gibi kesintisiz bir şekilde sizlerle beraber ortak akıl ile birlikte yürütmeye devam edecektir. Bu ortak akıl içerisinde Nizip Ticaret Odası bundan önce olduğu gibi her türlü vazifeyi görevi yapmaya hazırdır, bundan sonra daha fazla gayret göstererek yapacaktır. Nizip’in ekonomisi ve sosyal hayatın gelişmesi için elimizi her taşın altına sokmaya hazır olduğumuzu da belirterek Nizip Belediye Başkanımız Sayın Hacı Fevzi Akdoğan ve heyetine yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ediyorum dedi.
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise; sayın Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanına, Meclis Başkanına değerli çalışma arkadaşlarına yönetim kuruluna değerli iş adamlarımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik ve işallah önümüzdeki 4 yıl içerisinde de daha önce olduğu gibi Nizip’in geleceğini şekillendirme noktasında ortak akılla Nizip Ticaret Oda’mız, Nizip Ticaret Borsa’mız, Kaymakamımız, Garnizon Komutanımız, Emniyet Müdürümüz ve tüm sivil toplum kuruluşlarımız ile beraber inşallah Nizip’imizi eskiden olduğu gibi şekillendireceğiz. Sayın başkanımız ve ekibiyle beraber geçen dönemde Nizip’imizin 2023 vizyonunu zaten aşağı yukarı belirlemiştik kısa vadeli, orta vadeli, uzun vadeli projelerimiz üzerinde hemfikir olduk. Artık Nizip’te ben yaptım oldu dönemi bitti bundan sonra Nizip’te hep beraber ortak aklı ön plana çıkararak kolektif bir akılla kolektif bir işbirliği ile bütün camiadan gerek sanayi olsun gerekse mahalledeki dernek başkanlarımız olsun mahalle muhtarlarımız olsun diğer dernek başkanlarımız olsun hepsiyle beraber çalışmalar yapıyoruz. Nizip Ticaret Odası ile de geçen dönem de çok güzel çalışmalar yaptık bu dönemde kaldığımız yerden de inşallah devam edeceğiz ben bir kez daha sayın Yönetim Kurulu Başkanı’mıza ve Meclis Başkanı’mıza tüm çalışma arkadaşlarına hayırlı olmasını diyor ve görevinizde başarılar diliyorum dedi.
Yapılan ziyarete Nizip Belediyesi Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve çok sayıda sanayici ve işadamı katıldı.
Video: BAŞKAN AKDOĞAN'DAN NTO'YA ZİYARET
BAŞKAN AKDOĞAN'DAN NTO'YA ZİYARET
[AME]http://www.nizip.com/videolar/baskanntoziyaret20.05.2013.flv[/AME]
Kaynak...
Video: BAŞKAN AKDOĞAN'DAN TİCARET BORSASI'NA ZİYARET
BAŞKAN AKDOĞAN'DAN TİCARET BORSASI'NA ZİYARET
[AME]http://www.nizip.com/videolar/baskanborsaziyaret20.05.2013.flv[/AME]
Kaynak...
Başkan akdoğan'dan nto'ya ziyaret
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan Nizip Ticaret Odası'na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve beraberindeki heyet Nizip Ticaret Odası'nda yapılan seçimler sonucu yeniden göreve seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt Mustafa Doktoroğlu Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Yapılan ziyarette bir açıklama yapan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt şunları kaydetti; Yeni seçilmiş olan Nizip Ticaret Odası Meclis Üyeleri, Meclis Başkanı ve Divanı, Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı'na bugün hayırlı olsun ziyaretine Nizip Belediye Başkanımız Sayın Hacı Fevzi Akdoğan ve heyeti ile birlikte şu anda odamızı ziyaret etmektedirler. Bizde bu ziyaretten duyduğumuz memnuniyeti şahsım ve Nizip Ticaret Odası Yönetimi ve Meclisi adına kendilerine belirtmek istiyorum. Nizip Ticaret Odası üslenmiş olduğu vizyonu daha önceki dönemlerde de olduğu gibi kesintisiz bir şekilde sizlerle beraber ortak akıl ile birlikte yürütmeye devam edecektir. Bu ortak akıl içerisinde Nizip Ticaret Odası bundan önce olduğu gibi her türlü vazifeyi görevi yapmaya hazırdır, bundan sonra daha fazla gayret göstererek yapacaktır. Nizip'in ekonomisi ve sosyal hayatın gelişmesi için elimizi her taşın altına sokmaya hazır olduğumuzu da belirterek Nizip Belediye Başkanımız Sayın Hacı Fevzi Akdoğan ve heyetine yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ediyorum dedi.
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise; sayın Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanına, Meclis Başkanına değerli çalışma arkadaşlarına yönetim kuruluna değerli iş adamlarımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik ve işallah önümüzdeki 4 yıl içerisinde de daha önce olduğu gibi Nizip'in geleceğini şekillendirme noktasında ortak akılla Nizip Ticaret Oda'mız, Nizip Ticaret Borsa'mız, Kaymakamımız, Garnizon Komutanımız, Emniyet Müdürümüz ve tüm sivil toplum kuruluşlarımız ile beraber inşallah Nizip'imizi eskiden olduğu gibi şekillendireceğiz. Sayın başkanımız ve ekibiyle beraber geçen dönemde Nizip'imizin 2023 vizyonunu zaten aşağı yukarı belirlemiştik kısa vadeli, orta vadeli, uzun vadeli projelerimiz üzerinde hemfikir olduk. Artık Nizip'te ben yaptım oldu dönemi bitti bundan sonra Nizip'te hep beraber ortak aklı ön plana çıkararak kolektif bir akılla kolektif bir işbirliği ile bütün camiadan gerek sanayi olsun gerekse mahalledeki dernek başkanlarımız olsun mahalle muhtarlarımız olsun diğer dernek başkanlarımız olsun hepsiyle beraber çalışmalar yapıyoruz. Nizip Ticaret Odası ile de geçen dönem de çok güzel çalışmalar yaptık bu dönemde kaldığımız yerden de inşallah devam edeceğiz ben bir kez daha sayın Yönetim Kurulu Başkanı'mıza ve Meclis Başkanı'mıza tüm çalışma arkadaşlarına hayırlı olmasını diyor ve görevinizde başarılar diliyorum dedi.
Yapılan ziyarete Nizip Belediyesi Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve çok sayıda sanayici ve işadamı katıldı.
Nizip Ticaret Odası ve Nizip Belediyesi'nden Nizip Ticaret Borsası'na Ortak Ziyaret
Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve beraberindeki heyetlerle Nizip Ticaret Borsası'nda yapılan seçimleri sonucu yönetim kurulu başkanlığına seçilen İbrahim Sarı'ya, meclis başkanlığına seçilen Mahmut Şahin'e ve yönetim kurulu, meclis üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Yapılan ziyarette bir açıklama yapan Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı; Nizip Belediye Başkanımız Sayın Hacı Fevzi Akdoğan, Nizip Ticaret Odası Başkanımız Sayın Mehmet Özyurt değerli meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri Borsamızda oluşan yeni yönetim kurulumuzdan dolayı bizi ziyaret etmektedirler kendilerine çok teşekkür ederim. Nizip Ticaret Borsası, Nizip Ticaret Odası ile kardeş bir kuruluştur bundan sonrasında birlik ve beraberlik içerisinde ortak kararlar alınacaktır. Sayın belediye başkanımız milletvekillerimizin de desteğini alaraktan Nizip'e daha güzel hizmetler yapmak için inşallah hep beraber çalışacağız. Bundan sonra Nizip Ticaret Borsası olarak daha güzel bir yöneyim anlayışı sergilenecektir dedi.
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan; Ben ve değerli meclis üyeleri arkadaşlarım değerli Nizip Ticaret Borsası Başkanım İbrahim Sarı'yı ve Meclis Başkanımız Sayın Mahmut Şahin ve meclis üyelerini ziyarete geldik. Yeni göreve seçilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum inşallah beş yıl içerisinde Nizip'te çok güzel şeyler olacak Nizip Ticaret Odası, Nizip Ticaret Borsası, Nizip Belediyesi, Milletvekillerimiz, Kaymakamımız ile birlikte ortak aklı ön plana çıkararak çok güzel işlere imza atacağız diyerek Nizip'i çok güzel günler bekliyor dedi.
Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt; yeni seçilen Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanına Meclis Başkanına Meclis Üyelerine hayırlı olsun ziyaretine Nizip Belediye Başkanımız Sayın Hacı Fevzi Akdoğan ve heyeti ile birlikte geldik. Bundan böyle Nizip'in ekonomisinin gelişmesinin omurgasını oluşturan bu ekiple birlikte inşallah hep beraber hedefimiz 2023'tür ve 2023'ün planlanmasını yapmak için çalışmalar içerisindeyiz. Değerli başkanlarımızın da söylediği gibi ortak akılla hep beraber Nizip'in gelişimine ekonominin gelişimine katkı sağlamaya çalışacağız. Bu vesile ile bizleri kabul eden sayın Nizip Ticaret Borsası başkanlarıma ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizde Nizip Ticaret Borsası ve diğer Nizip'te bulunan odalarla, kuruluşlarla kardeş oda ve kardeş kurum halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesile ile Nizip Ticaret Borsası başkanlarına başarılar diliyorum ve Nizip'in bayrağını daha yükseklerde dalgalandırmak için çalışmalar yapacağız dedi.
Yapılan ziyarete Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Meclis Üyeleri ve çok sayada işadamı katıldı.