Nizip ilçesinde ihtiyaç sahibi öðrenciler yararýna kermes düzenledi.
Devami...
Yazdýrýlabilir Görünüm
Nizip ilçesinde ihtiyaç sahibi öðrenciler yararýna kermes düzenledi.
Devami...
Nizip'te Ihtiyaç Sahibi Öðrenciler Yararýna Kermes. Nizip ilçesinde ihtiyaç sahibi öðrenciler yararýna kermes düzenledi. Akasya Eðitim Kültür Yardýmlaþma ve Dayanýþma Derneði gönüllüleri tarafýndan Okyanus düðün ve konferans salonunda organize edilen ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Yurt Haberleri
Kaynak...
Akasya Eðitim Kültür Yardýmlaþma ve Dayanýþma Derneði gönüllüleri tarafýndan ihtiyaç sahibi öðrenciler yararýna kermes düzenledi.
Akasya Eðitim Kültür Yardýmlaþma ve Dayanýþma Derneði gönüllüleri tarafýndan Okyanus düðün ve konferans salonunda organize edilen ''Gýda ve Çeyiz Kermesi'' Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz ve Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan'ýn katýlýmýyla açýldý.
Kaymakam Karadeniz, açýlýþta yaptýðý konuþmada, bu tür kermeslerden elde edilecek olan gelirin eðitim gören ihtiyaç sahibi öðrencilere gidecek olmasý son derece önemli olduðunu vurgulayarak kermesi düzenleyenlere teþekkür ediyorum dedi.Dernek adýna açýklama yapan Zehra Altun ise, yöresel ev yemekleri, tatlý çeþitleri, çeyiz ve hazýr giyim gibi ürünlerin yer aldýðý kermesin Cuma gününe kadar açýk kalacaðýný ifade ederek ihtiyaç sahibi öðrenciler yararýna düzenlenen kermese herkesin davetli olduðunu söyledi.Açýlýþýn Ardýndan, davetliler ile birlikte sergilenen ürünleri gezen Kaymakam Karedeniz ve Belediye Akdoðan, kermesten alýþveriþ yaparak katkýda bulundu.
![]()