Nizip Ticaret Odası İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi ...
Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Gaziantep Başpınar Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, iş sağlığı ve güvenliği eğitim semineri düzenledi.20.06.2012 tarihinde çıkarılan ve 01.01.2013 tarihinde yürürlüğe giren 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası...
Devami...
Nizip Ticaret Odası Iş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Düzenledi
Nizip Ticaret Odası Iş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Düzenledi. Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Gaziantep Başpınar Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, iş sağlığı ve güvenliği eğitim semineri düzenledi. 20.06.2012 tarihinde çıkarılan ve 01.01.2013 tarihinde ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Yurt Haberleri
Kaynak...
Nizip Ortak Sağlık Ve Güvenlik Semineri
Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Gaziantep Başpınar Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, iş sağlığı ve güvenliği eğitim semineri düzenledi.
Devami...
Nizip Ticaret Odası İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Yapıldı.
Bilindiği üzere 20.06.2012 tarihinde çıkarılan ve 01.01.2013 tarihinde yürürlüğe giren 6331 Sayılı “İş Sağlığı ve Güvenliği” yasası uyarınca işyerlerindeki risklerin belirlenerek gerekli koruyucu ve eğitim yapılması işletmelere zorunlu kılındı.
Bu nedenle Nizip Ticaret Odası ve Gaziantep Başpınar Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi işbirliği ile12 Nisan 2013 cuma günü saat 14.00 da Nizip Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonunda İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi yapıldı.
Katılımcılara İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı Serdar Çetgin tarafından iş güvenliği temel eğitimi, risk analizi değerlendirmesinin yapılması, acil durum eylem planlarının hazırlanması, yangınla mücadele eğitimi ve tatbikatlarının yapılması konularında eğitim verildi.
Gerçekleşen eğitim seminerine NTO Meclis Üyeleri Orhan Budak, Þakir Öztekin, İbrahim Demir, NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoğdu, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve çok sayıda Nizip Ticaret Odası üyeleri de katıldı.
İş Sağlığı ve Güvenliği tehlike sınıfları listesi için tıklayınız.
Nizip Ticaret Odası iş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenledi Haberi
Nizip Ticaret Odası iş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenledi haberi ...
www.bugun.com.tr/son-dakika/nizip-ticaret...is.../590863
Kaynak...