Nizip Ticaret Odasý Ýþ Saðlýðý ve Güvenliði Eðitimi ...
Nizip Ticaret Odasý (NTO) ve Gaziantep Baþpýnar Ortak Saðlýk ve Güvenlik Birimi, iþ saðlýðý ve güvenliði eðitim semineri düzenledi.20.06.2012 tarihinde çýkarýlan ve 01.01.2013 tarihinde yürürlüðe giren 6331 sayýlý Ýþ Saðlýðý ve Güvenliði Yasasý...
Devami...
Nizip Ticaret Odasý Iþ Saðlýðý Ve Güvenliði Eðitimi Düzenledi
Nizip Ticaret Odasý Iþ Saðlýðý Ve Güvenliði Eðitimi Düzenledi. Nizip Ticaret Odasý (NTO) ve Gaziantep Baþpýnar Ortak Saðlýk ve Güvenlik Birimi, iþ saðlýðý ve güvenliði eðitim semineri düzenledi. 20.06.2012 tarihinde çýkarýlan ve 01.01.2013 tarihinde ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Yurt Haberleri
Kaynak...
Nizip Ortak Saðlýk Ve Güvenlik Semineri
Nizip Ticaret Odasý (NTO) ve Gaziantep Baþpýnar Ortak Saðlýk ve Güvenlik Birimi, iþ saðlýðý ve güvenliði eðitim semineri düzenledi.
Devami...
Nizip Ticaret Odasý Ýþ Saðlýðý ve Güvenliði Eðitimi Yapýldý.
Bilindiði üzere 20.06.2012 tarihinde çýkarýlan ve 01.01.2013 tarihinde yürürlüðe giren 6331 Sayýlý “Ýþ Saðlýðý ve Güvenliði” yasasý uyarýnca iþyerlerindeki risklerin belirlenerek gerekli koruyucu ve eðitim yapýlmasý iþletmelere zorunlu kýlýndý.
Bu nedenle Nizip Ticaret Odasý ve Gaziantep Baþpýnar Ortak Saðlýk ve Güvenlik Birimi iþbirliði ile12 Nisan 2013 cuma günü saat 14.00 da Nizip Ticaret Odasý Meclis Toplantý Salonunda Ýþ Saðlýðý ve Güvenliði eðitimi yapýldý.
Katýlýmcýlara Ýþ Saðlýðý Güvenliði Uzmaný Serdar Çetgin tarafýndan iþ güvenliði temel eðitimi, risk analizi deðerlendirmesinin yapýlmasý, acil durum eylem planlarýnýn hazýrlanmasý, yangýnla mücadele eðitimi ve tatbikatlarýnýn yapýlmasý konularýnda eðitim verildi.
Gerçekleþen eðitim seminerine NTO Meclis Üyeleri Orhan Budak, Þakir Öztekin, Ýbrahim Demir, NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu, Serbest Muhasebeci Mali Müþavirler ve çok sayýda Nizip Ticaret Odasý üyeleri de katýldý.
Ýþ Saðlýðý ve Güvenliði tehlike sýnýflarý listesi için týklayýnýz.
Nizip Ticaret Odasý iþ saðlýðý ve güvenliði eðitimi düzenledi Haberi
Nizip Ticaret Odasý iþ saðlýðý ve güvenliði eðitimi düzenledi haberi ...
www.bugun.com.tr/son-dakika/nizip-ticaret...is.../590863
Kaynak...