Belediye başkanı beddua etti, muhtarlar 'Amin' dedi
Gaziantep'in Nizip İlçe Belediye Başkanı AK Partili Hacı Fevzi Akdoğan, muhtarlarla düzenlenen toplantıda geçmiş belediye yönetimlerini eleştirip, "Allah onlara yedirmesin" dedi. Başkan Akdoğan ardından da salonda bulunan muhtarlarına da "Amin" dedirtti.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Radikal
Kaynak...
Başkan akdoğan beddua etti muhtarlar amin dedi
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan Merkez MahalleMuhtarları ile yaptığı toplantıda haksızlık ve yolsuzluk yapanlara beddua ettimuhtarlar da amin dedi.
AK Partili Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'ın AKParti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ile birlikte Merkez MahalleMuhtarlarıyla yaptığı toplantıda ilginç diyaloglar ortaya çıktı. NizipBelediyesi Meclis Toplantı Salonunda muhtarlara konuşan Belediye BaşkanıAkdoğan, önce kendi yaptığı hizmetleri anlattı daha sonra ise geriye dönükyapılan hizmetler ile karşılaştırdı AK Parti iktidarı öncesinde yapılanhaksızlık ve yolsuzlukların olduğunu söyleyen Akdoğan burada muhtarlaraseslenerek yolsuzluk yapanlara ve yapmaya mehili olanlara beddua edincemuhtarlara da amin demesi için uyardı. Başkanın isteği üzerine muhtarların hepbir ağızdan amin demesi salonda ilginç görüntülere neden oldu.
Akdoğan şunları konuştu
''Şimdi AK Parti iktidarı sonrasında Nizip'te hangi kurum vebirime bakarsanız bakın devrim niteliğinde hizmetler olmuş ve olmaya devamediyor. Yani 1904 yılında Nizip Belediyesi Belediye olmuş ama şimdiye kadaryapılanlar ortada bakın biz 9 yıldan buyana bu işi yapıyoruz. Ben BelediyeBaşkanlığım dönemimde Belediye hizmetine sunulması için 62 tane araç almışımaylık 36 bin litre yakıt harcamışız ama bizden önceki döneme baktığımız da araçyok denilecek kadar az ama üzülerek söylüyorum ki aylık yakıt 43 bin 500 litreben size soruyorum bu işin bir izahı var mı varsa siz söyleyin bakın bensizlerin huzurunda söylüyorum kim yanlış iş yapıyorsa ona mehil etmeyinizyanlış iş yapanın yanında olmayınız ''Eğer biz yanlışsak Allah bize bu mevki vemakamı yedirmesin, eğer bizim hırsızlıkta niyetimiz var ise Allah bizi mevkimakam sahibi etmesin, eğer kim bu belediyenin malını da yiyor yada yidiriyorsaAllah ona yemeyi nasip etmesin'' yani benim söyleyeceğim kim namuslu hizmetedecek hırsız değilse Allah bu belediyeyi ona nasip etsin şeklinde konuştu.
Toplantı yapılan karşılıklı görüşmeler ile son buldu.