Gaziantep'in Nizip ilçesinde faaliyet gösteren Özel Afitab Ýlköðretim Okulu, Mardin'in Derik ilçesindeki Atatürk Ýlköðretim Okulu'na 'Kardeþ Okul' projesi kapsamýnda ziyarette bulundu.
Devami...
Yazdýrýlabilir Görünüm
Gaziantep'in Nizip ilçesinde faaliyet gösteren Özel Afitab Ýlköðretim Okulu, Mardin'in Derik ilçesindeki Atatürk Ýlköðretim Okulu'na 'Kardeþ Okul' projesi kapsamýnda ziyarette bulundu.
Devami...
Burada bir konuþma yapan Kaymakam Demirci, "Nizip'ten kalkýp ilçemize gelen misafirlere teþekkür ediyorum. Kardeþ olmak, sadece okullar arasýnda yoktur. Ülkeler, þehirler arasýnda da kardeþlik vardýr. Birçok yabancý ülkelerden, Türkiye'deki farklý ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haberler
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde faaliyet gösteren Özel Afitab Ýlköðretim Okulu, Mardin'in Derik ilçesindeki Atatürk Ýlköðretim Okulu'na.
www.timeturk.com/.../nizip-ten-derik-e-kardes-okul-ziyareti.ht...
Kaynak...
NÝZÝP'TEN DERÝK'E KARDEÞ OKUL ZÝYARETÝ - Gaziantep'in Nizip ilçesinde faaliyet gösteren Özel Afitab Ýlköðretim Okulu, Mardin'in Derik ilçesindeki Atatürk ...
www.haberler.com/nizip-ten-derik-e-kardes-okul-ziyareti-438...
Kaynak...
DERÝK ATATÜRK ÝLKÖÐRETÝM OKULU ÝLE NÝZÝP ÖZEL AFÝTAB ÝLKÖÐRETÝM OKULU KARDEÞ OLDU - Mardin'in Derik ilçesinde bulunan Atatürk Ýlköðretim ...
www.f5haber.com/.../derik-ataturk-ilkogretim-okulu-ile-nizip-...
Kaynak...
Burada bir konuþma yapan Kaymakam Demirci, "Nizip'ten kalkýp ilçemize gelen misafirlere teþekkür ediyorum. Kardeþ olmak, sadece okullar arasýnda yoktur.
www.cihan.com.tr/.../Nizip-ten-Derik-e-kardes-okul-ziyareti-C...
Kaynak...