NİZİP'TE OKUL SÜTÜ DAĞITIMINA BAŞLANDI - Nizip ilçesinde okullarda süt dağıtımına başlandı.
www.haberler.com/nizip-te-okul-sutu-dagitimina-baslandi-435...
Kaynak...
Yazdırılabilir Görünüm
NİZİP'TE OKUL SÜTÜ DAĞITIMINA BAŞLANDI - Nizip ilçesinde okullarda süt dağıtımına başlandı.
www.haberler.com/nizip-te-okul-sutu-dagitimina-baslandi-435...
Kaynak...
Nizip ilçesinde okullarda süt dağıtımına başlandı.
Devami...
Kaymakam Yaşar Karadeniz, Hatice Kamil Pekmez İlkokulu'nda düzenlenen süt dağıtım programında yaptığı konuşmada, okul sütü kampanyasının önemine değindi. Öğrencilere "neden süt dağıtıyoruz" diye soran Karadeniz, "Çocuklar süt sizin için her şeydir.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
Nizip ilçesinde "Okul sütü" projesi kapsamında Hatice Kamil Pekmez İlkokulu öğrencilerinesüt dağıtıldı.
![]()
Temsili olarak Hatice Kamil Pekmez İlkokulunda düzenlenensüt dağıtım programına, katılan Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, öğrencileresüt dağıttı.
Düzenlenen törende okul sütü kampanyasının gerekliliğinianlatan Kaymakam Yaşar Karadeniz, öğrencilere neden süt dağıtıyoruz diye sorduöğrencilerden ''sağlığımız ve kemiklerimizin güçlenmesi'' yanıtını alanKaymakam Karadeniz, ''Çocuklar süt sizin için her şeydir onun için sağlığınızıve iyi gelişmeniz ve hasta olmamanızda bizim için çok önemlidir. Sizinsağlığınız bizim sağlığımızdır bu nedenle bu sütleri dağıtıyoruz'' dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş'te bu gün itibariyleanaokulları ve 1, 2, 3 ve 4'üncü sınıflar olmak üzere ilçe genelinde 16 binöğrenciye ''Okul sütü'' projesi kapsamında süt dağıtımına başladıklarınısöyledi.
Düzenlenen törene, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü AbdullahDağlı, Halk Sağlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nden yetkililerkatıldı.
![]()
Bursada benim ikizlerin okulunda da süt dağıtmaya başlamışlar severekte içiyorlar...
Kimler zengin olacak bakalım bu işten.
Demek ki neymiş !
Alt yapıyı, dağıtım ağını oluşturmadan bu işe girişmeyecekmişsin !
Fakat hala soğuk zincir ve okullarda soğuk hava depoları yoktur.
Bu sütler raf ömrü uzun olan sütler,normalde de marketlerde de raflarda aylaca kalıyor yani.:))
Libya mı allah korusun.
Nizip'te Okul Sütü Dağıtımına Başlandı. 20 Şubat 2013 Çarşamba 15:19. Nizip ilçesinde okullarda süt dağıtımına başlandı. Nizip ilçesinde okullarda süt dağıtımına başlandı. Kaymakam Yaşar Karadeniz, Hatice Kamil Pekmez İlkokulu'nda düzenlenen süt ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Haberciniz
Kaynak...
Gaziantep Haberleri,Nizip ilçesinde okullarda süt dağıtımına başlandı. Kaymakam Yaşar Karadeniz, Hatice Kamil Pekmez İlkokulu'nda düzenlenen süt dağıtım ...
yurthaber.mynet.com/detay/gaziantep-haberleri/.../711452
Kaynak...