Dede Kılıç Güven Tazeledi
Türkiye Muhtarlar Derneği Nizip Şubesi 4.Olağan Genel KurulToplantısı Saat:11.00 de Nizip Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda yapıldı.
4.Olağan Genel Kurul Toplantısı Divan Başkanlığını TürkiyeMuhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar DerneğiBaşkanı Ökkeş Titiz, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Yegül ve Veysel Alagöz yaptı.Türkiye Muhtarlar Derneği Nizip Şube Başkanlığı'na yeniden getirilen Dede Kılıçyaptığı konuşmada; "Görev alan tüm arkadaşlarımı kutluyor, 4. Genel KurulumuzunNizip'imize ve Türkiye'mize hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. ToplantıyaNizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, EmniyetMüdürü Mustafa Kantar, Nizip Müftüsü Dr. Mustafa Genç, Sekili Belediye BaşkanıSaffet Kanpolat, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Mahalleve Köy Muhtarları katıldı.
Muhtarlar Derneği Nizip Şubesi'nde Başkanlık Seçimi haberi - Nizip ...
Türkiye Muhtarlar Derneği Nizip Şube Başkanı ve İstasyonMahalle Muhtarı Dede Kılıç, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Sıdık Demir ve PazarCamii Mahallesi ...
www.nrtmedya.com/.../muhtarlar-dernegi-nizip-subesinde-bas...
Kaynak...
Muhtarlar Derneği Nizip Şubesi'nde Başkanlık Seçimi haberi - Nizip ...
Türkiye Muhtarlar Derneği Nizip Şube Başkanı ve İstasyonMahalle Muhtarı Dede Kılıç, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Sıdık Demir ve PazarCamii Mahallesi ...
www.nrtmedya.com/.../muhtarlar-dernegi-nizip-subesinde-bas...
Kaynak...
Dede Kılıç'tan Teşekkür Açıklaması
Türkiye Muhtarlar Derneği Nizip Şubesi 4.Olağan Genel KurulToplantısı Saat:11.00 de Nizip Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda yapılmış, GenelKurulda Dede Kılıç dördüncü kez Türkiye Muhtarlar Derneği Nizip ŞubeBaşkanlığı'na seçilmişti.
Aynı zamanda İstasyon Mahallesi Muhtarlığını da başarıylayürüten Dede Kılıç teşekkür konuşması yaptı.
Dede Kılıç; "Dün yaptığımız Türkiye Muhtarlar Derneği NizipŞubesi 4.Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz,Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, NizipMüftüsü Dr. Mustafa Genç, Sekili Belediye Başkanı Saffet Kanpolat, Nizip ZiraatOdası Başkanı Sıdık Durmaz ve Sivil Toplum örgütlerinin temsilcileri ileMahalle ve Köy Muhtarlarımız bizleri yalnız bırakmadı. .
Toplantının Divan Başkanlığını Türkiye Muhtarlar DerneğiGenel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz veYönetim Kurulu üyelerinden Bülent Yegül ve Veysel Alagöz yaparak bizlerişereflendirmişlerdir.
Olağan Genel Kurulda bizlere ev sahipliği yapan Nizip ZiraatOdası Başkanı Sıdık Durmaz ve Yönetim Kurulu üyelerine, Nizip'in ve MahalleMuhtarlarının her zaman sesi olan NRT Yönetimine ve çalışanlarına şahsım veOlağan Genel Kurulda yeniden görev alan Yönetim ve Denetim Kurulu adına bir kezdaha teşekkür ediyor, toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum"şeklinde konuştu.