Sınıfta masam. Laptop, kamera, sinevizyon, kalem çantası, sözlük. Biraz dağınık olduğumu bu resimden anladım. Ceketim sandalye üzerine atılmış, ses sistemi yerde serpilmiş. Ama ders güzel gitmekte. Sonrası Allah Kerim.![]()
Kaynak...
Yazdırılabilir Görünüm
Sınıfta masam. Laptop, kamera, sinevizyon, kalem çantası, sözlük. Biraz dağınık olduğumu bu resimden anladım. Ceketim sandalye üzerine atılmış, ses sistemi yerde serpilmiş. Ama ders güzel gitmekte. Sonrası Allah Kerim.![]()
Kaynak...
Hocam kusura bakmayın ama konuları buraya taşısanız , ne olduğunu anlayamadığımız için mecburen kaynağı tıklıyoruz, buda zaten çok kısıtlı olan zamanımızı kaybettiriyor.
Müslüm Abi... Adminin yaptığı bir ayarlamadan dolayı böyle bir durum söz konusu. Kendime ait "bloga" attığım her yazı buraya taşınıyor. Çoğu zaman esince yazdığımdan, bazende stil değişirme çabalarımdan, her yazdığım birçok insanı ilgilendirmiyor olabilir. Bugünlerde yaşadığım veya gördüğüm, fotoğraf makineme takılan her ne varsa bir kaç cümle ile dahi olsa ifade etmey çalışıyorum. Adı üzerinde "blog" yazıları. Siz bence adminin ana sayfaya taşıdığı denemeler haricindeki yazıları tıklamayın. Saygımla.