Nizip Ticaret Odası Seçimleri Ertelendi
Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt; “Şubat ve Mart aylarında yapılması beklenen Oda ve Borsa seçimleri, Mayıs ve Haziran aylarına ertelendi” dedi.
Yapılacak olan seçimle ilgili alınan kararın Nizip Ticaret Odası ile ilgilisi bulunmadığını söyleyen Mehmet Özyurt, Türkiye genelinde ki odaların tümünü kapsayan karar hakkında şunları kaydetti.“Türkiye genelindeki gruplarda oluşan bazı hatalardan dolayı yapılacak olan seçimler ile ilgili bazı sıkıntılar yaşandı. Bu sıkıntılarda odalara mal edinmek istenildi bunun önüne geçmek için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği dün yapılan Bakanlar Kurulu’na müracaat ederek bu hataların düzeltilmesi için tekrar 3 ay süre istedi bu sürede bakanlar kurulundan onaylanarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne verildi. Dolayısıyla Şubat ve Mart aylarında yapılması gereken seçimler Türkiye genelindeki odaları kapsayacak şekilde Mayıs ve Haziran aylarına ertelenmiş oldu. Böyle bir hatanın düzeltilmesi için verilen süre yönetici olarak bizleri rahatlatmış oldu.’’ Ben şimdiden yapılacak olan bu seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
NTO